Life

De la ce ritual zilnic nu se abate Teo Trandafir. Prezentatoarea de la Kanal D a dezvăluit secretul

Teo Trandafir a dezvăluit de la ce ritual zilnic nu se abate pentru a-și menține silueta. Iată ce face prezentatoarea de la Kanal D în fiecare dimineață.
01.10.2021 | 23:57
De la ce ritual zilnic nu se abate Teo Trandafir Prezentatoarea de la Kanal D a dezvaluit secretul
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir a dezvăluit de la ce ritual zilnic nu se abate pentru a-și menține silueta. Prezentatoarea de la Kanal D a vorbit despre ritualul pe care îl respectă în fiecare dimineață.

Vedeta s-a luptat ani la rând cu kilogramele în plus, iar în 2013 a decis să-și facă o operație de micșorare a stomacului, în urma căreia a slăbit 60 de kilograme.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă acum arată foarte bine, Teo Trandafir trebuie să fie foarte atentă la ceea ce mănâncă pentru a se menține în continuare. Iată ce secret are prezentatoarea de televiziune!

De la ce ritual zilnic nu se abate Teo Trandafir. Prezentatoarea de la Kanal D a dezvăluit secretul

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România. Prezentatoarea a dus o luptă grea cu kilogramele în plus, iar în 2013 și-a făcut o operație de micșorare a stomacului.

ADVERTISEMENT

Aceasta a ajuns la rezultatul dorit, însă acum este mult mai atentă la ceea ce mănâncă. Teo Trandafir a explicat cum reușește să-și mențină silueta cu ajutorul unui ritual pe care îl urmează în fiecare dimineață.

Vedeta trebuie să urmeze un regim alimentar strict, însă acesta nu este singurul lucru care o ajută să fie în formă. Moderatoarea TV bea un litru și jumătate de apă în fiecare dimineață, lucru care pare să funcționeze, din moment ce arată atât de bine.

ADVERTISEMENT

„Beau un litru și jumătate de apa dimineața, cum mă trezesc! N-ați vrea să știți cum e până înghiți atâta apă.

E un chin groaznic, dar asta trebuie să fac eu de ani de zile”, a declarat Teo Trandafir chiar în emisiunea pe care o moderează la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Cu ceva timp în urmă, vedeta a vorbit și despre dieta care o ajută să se mențină slabă. Prezentatoarea nu consumă prăjeli sau sucuri acidulate. În plus, mănâncă des și puțin pentru a nu pune kilograme în plus.

„Mănânc foarte puțin și destul de des, când mi se face foame în general. Mănânc orice, numai că de exemplu dintr-o ceafă de porc, mănânci foarte puțin. Nu mai mănânci și pâine că doar nu ești nebun.

Mănânc chestii care nu îngrașă, nu beau niciodată acid, pentru că nu pot, pentru că mă doare, mă ustură stomacul.

Nu mă mănânc prăjeală pentru nu îmi place”, spunea Teo Trandafir în 2017, în cadrul unui interviu pentru revista Avantaje.

ADVERTISEMENT