Life

De la ce se tachinează Adela Popescu și Radu Vâlcan. Prezentatoarea l-a pârât pe soțul ei: „E ofticos și invidios”

Adela Popescu a dezvăluit în matinalul pe care îl prezintă la PRO TV de la ce pornesc tachinările cu soțul ei, Radu Vâlcan. Vedeta l-a pârât pe prezentatorul „Insula iubirii”.
15.06.2022 | 11:49
De la ce se tachineaza Adela Popescu si Radu Valcan Prezentatoarea la parat pe sotul ei E ofticos si invidios
Adela Popescu, alături de soțul ei, Radu Vâlcan. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adela Popescu obișnuiește să povestească tot felul de întâmplări din viața sa în emisiunea „Vorbește lumea”. De multe ori dă din casă fără să îi pese că oferă prea multe detalii. Nu se sfiește chiar și atunci când vine vorba despre partenerul ei, Radu Vâlcan.

Adela Popescu spune despre soțul ei că este invidios pe copilăria pe care a avut-o

În ediția de miercuri, 15 iunie, a matinalului de la PRO, vedeta și colegii ei comentau niște peisaje de vis din România. Adela și-a amintit de copilăria ei petrecută la Șușani, unde mergea cu alți copii la un pârâu să se scalde.

ADVERTISEMENT

Profitând de această ocazie, prezentatoarea a spus că i-a propus la un moment dat soțului ei să meargă în locurile în care a copilărit pentru a-i arăta acel pârâu, însă acesta este foarte sensibil când vine vorba de apă rece.

Adela a zis că răcește foarte repede. Nu părea foarte impresionat de peisajele pe care nevasta lui le vedea zi de zi în copilăria de la țară. Blondina a găsit o altă explicație. Mai în glumă, mai în serios, a zis că ea crede că, de fapt, Radu este invidios că nu a avut copilăria ei.

ADVERTISEMENT

„E ofticos și invidios că nu a trăit copilăria alături de mine la Șușani, în acel tărâm magic”, a spus Adela Popescu amuzată în emisiunea de la PRO TV.

Vedeta, legată spiritual de Șușani

Nu este prima oară când Adela își amintește cu mare drag de copilăria de care a avut parte în județul Vâlcea. Aceasta a scris un text amplu despre momentele de când era doar o copilă, pe blogul ei.

ADVERTISEMENT

„Am avut cea mai frumoasă copilărie din lume. Atât de frumoasă încât îmi vine să plâng de fiecare dată când închid ochii. Îi simt «parfumul». Nu știu cum ar fi fost viața mea și a fraților mei dacă părinții noștri și-ar fi luat visele într-o geantă și ar fi venit la oraș.

Nu știu dacă cireșul meu, fântâna mea, podul meu, elasticul, pitulușul, caii lui tataie, Paștele la Ușurei, Crăciunul pe uliță, Claudia, tanti Lili, capra Ciucurina, mămăliga… Ploaia de vară, udatul grădinii, aratul porumbilor, claca, linul… Mustul, chisălița, arșița, sania și câte și mai câte.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă ar mai fi existat și odată cu ele și universul meu interior. Singurul la care mă întorc când sunt descumpănită”, a povestit Popescu.

 

ADVERTISEMENT