Life

De la cine a moștenit Georgiana Lobonț talentul muzical. Artista are un exemplu cu care se mândrește

Georgiana Lobonț are o voce inconfundabilă și este o artistă de succes, dar de unde are talent. Cântăreața de muzică populară nu e singura din familie care cântă.
26.08.2022 | 19:21
De la cine a mostenit Georgiana Lobont talentul muzical Artista are un exemplu cu care se mandreste
Georgiana Lobonț, despre pasiunea pentru cântat. Cine are voce în familia sa. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a mărturisit de la cine a moștenit talentul muzical. Artista are un exemplu cu care se mândrește, asta pentru că are o rudă cu aceeași pasiune, dar și pentru faptul că vine dintr-o familie cu ureche muzicală.

Georgiana Lobonț, despre pasiunea pentru cântat. Cine are voce în familia sa

Georgiana Lobonț a riscat enorm când și-a făcut intrarea în industria muzicală. Cântă de la vârstă de 2 ani, dar a ajuns să devină celebră după ce și-a vândut casa. A fost susținută în special de femeia care i-a dat viață.

ADVERTISEMENT

Talentul muzical a fost moștenit pe linie paternă, chiar dacă tatăl a fost cel care s-a împotrivit la un moment dat. Bărbatul a fost dansator la Ciocârlia, în București, în urmă cu ani buni, iar sora acestuia este solistă.

Mătușa vedetei, Maria Lobonț, este o cântăreață cunoscută în România. Cea care a încurajat-o cel mai mult pe Georgiana Lobonț a fost mama sa, care i-a observat potențialul de când performa în fața oglinzii.

ADVERTISEMENT

„De când eram copil îmi place să cânt, iar treaba asta cred că le-am transmis-o și surorilor mele mai mici. De la tatăl meu am moștenit talentul, pentru că el este înzestrat cu un har foarte mare. 

Tata cântă în același stil cu al meu, doar că are voce masculină. Plus de asta, în familia Lobonț mai avem un artist. Sora tatălui meu, Maria Lobonț, este cântăreață de muzică populară, iar noi ne mândrim cu ea.

ADVERTISEMENT

Culmea, fix tatăl meu nu își dorea să ajung artist, pentru că aveam deja unul în familie, dar mama vedea că am potențial”, a dezvăluit cântăreața de muzică populară la Etno TV.

Ce studii are Georgiana Lobonț

Georgiana Lobonţ a studiat în cadrul Școlii Populare de Artă din Cluj, iar lansarea oficială pe piața muzicală a avut loc în anul 2005, în emisiunea Tezaur Folcloric. În 2010 lansa primul album intitulat Mi-o spus frunza fagului.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în anul 2016 a absolvit cursurile Facultăţii de Drept din Cluj şi tot atunci a făcut nunta cu Rareş Ciciovan, alături de care a devenit mamă de două ori.

ADVERTISEMENT