Sport

De la Leo Messi, Neymar și Kylian Mbappe la Rareș Ilie. Nice, în negocieri cu un superantrenor

Nice nu are începutul de sezon dorit în Ligue 1, iar șefii clubului unde joacă Rareș Ilie sunt deciși să-l demită pe Lucien Favre și să aducă un antrenor cu nume.
20.09.2022 | 12:11
De la Leo Messi Neymar si Kylian Mbappe la Rares Ilie Nice in negocieri cu un superantrenor
Nice nu are începutul de sezon dorit în Ligue 1, iar șefii clubului unde joacă Rareș Ilie sunt deciși să-l demită pe Lucien Favre și să aducă un antrenor cu nume. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Formația de pe Coasta de Azur a ajuns în grupele Conference League, acolo unde are două remize în primele etape, însă în campionat parcursul este unul modest în comparație cu investițiile făcute în această vară.

Rareș Ilie ar putea să fie antrenat la Nice de Mauricio Pochettino

Rareș Ilie a fost transferat de Nice la insistențele lui Lucien Favre, care a văzut calitățile uriașe ale mijlocașului de 19 ani, însă pentru fostul rapidist ar putea urma o perioadă dificilă pentru că postul antrenorului este în mare pericol.

ADVERTISEMENT

Conform site-ului footmercato.net, zilele lui Favre pe banca tehnică a lui Nice sunt numărate, iar conducătorii clubului sunt în discuții cu un nume uriaș. Este vorba de argentinianul Mauricio Pochettino.

După un an și jumătate petrecut la PSG, acolo unde a trebuit să managerieze un vestiar extrem de greu cu vedete precum Leo Messi, Neymar sau Kylian Mbappe, argentinianul este pregătit să revină în iarbă după mai puțin de 3 luni de pauză.

ADVERTISEMENT

Pochettino, în vârstă de 50 de ani, a fost înlocuit de campioana Franței în această vară, deși mai avea un an de contract, el nefiind pe placul marilor staruri de pe Parc des Princes. Locul său a fost luat de Christophe Galtier, cel care a în sezonul trecut a pregătit-o chiar pe Nice.

Întâlnire decisivă între Pochettino și șefii lui Nice

Mauricio Pochettino a avut la PSG un salariu anual de 1,1 milioane de euro, sumă pe care Nice nu are totuși puterea să i-o plătească. Cu toate acestea, presa franceză vorbește despre faptul că și tehnicianul ar fi dispus să mai lase din pretenții pentru a se ajunge la un acord.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii francezi anunță că preşedintele clubului de pe Coasta de Azur, Jean-Pierre Rivere, ar fi pregătit să accepte pretenţiile destul de ridicate ale argentinianului, urmând ca o întâlnire decisivă să aibă loc în cursul zilei de marți.

La scurt timp după ce a semnat contractul cu OGC Nice, Rareș Ilie a dezvăluit că visul său este să ajungă la una dintre marile echipe ale Europei și nu a exclus varianta de a ajunge într-o zi chiar la rivala PSG.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul român nu a rupt gura târgului în primele luni la formația de pe Coasta de Azur. A fost folosit titular în primele meciuri, dar apoi, încet-încet, Lucien Favre l-a tras pe banca de rezerve. La ultimul meci de campionat, Ilie nu a fost în lot, el suferind o accidentare.

ADVERTISEMENT
Tags: