Video

Nici o diferenţă între Mutu şi Maradona, Bale sau Ronaldo!

Adrian Mutu a ajuns la Petrolul şi a avut parte de o prezentare ca în marile campionate din Europa, pe stadionul "lupilor" fiind prezenţi aproximativ 7000 de ploieşteni....
15.01.2014 | 12:02
Nici o diferenta intre Mutu si Maradona Bale sau Ronaldo
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a ajuns la Petrolul şi a avut parte de o prezentare ca în marile campionate din Europa, pe stadionul “lupilor” fiind prezenţi aproximativ 7000 de ploieşteni.

Este pentru prima oară în România cînd un jucător are parte de o aşa primire, demonstrînd încă o dată că Adrian Mutu are un capital de imagine imens chiar dacă se află pe finalul carierei. Fanii au oferit un spectacol deosebit, în momentul în care atacantul a intrat în teren tribunele explodînd efectiv.

ADVERTISEMENT

rps0286-660x471

Antrenorul Petrolului, Cosmin Contra, a declarat că ideea acestei prezentări i-a aparţinut, fiind un mare fan al acestor evenimente din Spania. “Eu le-am spus organizatorilor că îmi plac prezentările din Spania şi cred că sărbătoarea a fost reuşită, toată lumea s-a simţit bine!”, a declarat antrenorul.

rps0320-660x471

Adrian Mutu a fost foarte impresionat de atmosfera avută, declarînd că în toată cariera niciodată nu a avut parte de aşa ceva. “Le mulţumesc suporterilor pentru primirea extraordinară! Important e să începem să cîştigăm meciuri! Am avut lacrimi în ochi, am fost emoţionat cînd am realizat că toată această pregătire a fost doar pentru mine, de aceea trebuie să am performanţele dorite de fani! Fanii au constituit un motiv important în alegerea mea, îmi place să fiu susţinut şi echipa să aibă susţinere. La Ajaccio veneau 2000 de oameni, la Petrolul e altceva”, au fost primele cuvinte ale jucătorului la noua echipă.

ADVERTISEMENT

VIDEO

http://youtu.be/k4lel8feNFI

Bale, în faţa a 40.000 de fani

Cele mai frumoase prezentări de acest gen le face unul dintre cele mai importante cluburi din istoria fotbalului, Real Madrid. Ultimul exemplu este cel al galezului Gareth Bale, cel mai scump transfer din istoria fotbalului, realizat în vara anului 2013.

“Galacticii” au oferit celor de la Tottenham 100 de milioane de euro în schimbul mijlocaşului, aşa că prezentarea acestuia nu putea fi altfel decît deosebită. Stadionul Santiago Bernabeu a avut peste 40.000 de spectatori la prezentarea fotbalistului britanic, cu cîteva ore înainte aceştia făcînd coadă la intrarea în arenă.

ADVERTISEMENT

 

În momentul în care Bale a apărut pe teren tribunele au explodat, galezul fiind foarte emoţionat de primirea avută la unul dintre cele mai mari cluburi din lume.

VIDEO

http://youtu.be/J60KzVR-_-s

Ronaldo deţine recordul de spectatori

O altă prezentare care a rămas în istorie este cea a cîştigătorului Balonului de Aur din 2013, Cristiano Ronaldo. Starul a fost adus de la Manchester United în vara anului 2009, mai exact pe 1 iulie. Madrilenii au plătit atunci 94 de milioane de euro, sumă care îl plasa pe urmaşul lui Eusebio pe primul loc în clasamentul celor mai scumpi fotbalişti din lume.

ADVERTISEMENT

Cel mai scump jucător din toate timpurile a avut parte de o prezentare pe măsură la Real Madrid, 80.000 de fani aplaudându-l pe „Santiago Bernabeu“.

“Sînt foarte fericit să mă aflu aici. Mi-am îndeplinit visul din copilărie. Sînt impresionat şi emoţionat de ce văd aici, în această seară“ au fost primele cuvinte ale starului portughez în tricoul lui Real Madrid.

VIDEO

Maradona, idol pe San Paolo

Pînă la prezentarea lui Cristiano Ronaldo, locul 1 în prezentări la număr de suporteri îi aparţinea lui Diego Maradona, în momentul în care a călcat pe stadionul lui Napoli au fost 70.000 de oameni în tribune.

Aceştia au creat o atmosferă incredibilă, ceea ce l-a făcut pe starul argentinian să declare că cel mai bine s-a simţit la formaţia italiană.

VIDEO

 

ADVERTISEMENT
Tags: