De la naş la fin: ce au vorbit Hagi şi Becali înainte de Steaua-Viitorul

Gigi Becali se pregăteşte deja de partida cu Viitorul, "finala campionatului" aşa cum este considerată. Patronul FCSB a dezvăluit că a vorbit cu Gică Hagi, managerul tehnic al Viitorului, înainte de meci, cei doi fiind rude prin alianţă.

"Nu îi transmit nimic lui Gică. Pentru ca avem meciul ăsta, ca naş şi fin, ne-am sunat. Hristos a înviat, Adevarat a înviat! Altă dată vorbeam mai mult, acum nu am mai făcut-o că nu aveam ce să zicem. Nu e că se interpretează, e de bun simţ, de înţelepciune", a spus Becali la sport.ro.

Becali a vorbit şi despre gluma lui Hagi de dinainte de meciul tur din play-off, când "Regele" a spus că vrea să greşească Niţă, iar acest lucru s-a întâmplat întocmai.

"Eu mai glumeam cu el când nu eram în meci direct, când a zis că greşeşte Niţă, eu i-am zis că nu greşeşte, dar i-a ieşit lui. Acum, dacă mai zic în glumă să greşească Râmniceanu, poate nu îl mai bagă, dar noi nu avem nevoie de greşeală ca să îi batem", a declarat Becali.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Dinamo - CSM Iaşi
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091