Life

De la „Singur acasă” la „Singura casă”. PRO TV anunță un show uriaș în noaptea de Halloween, cu Pavel Bartoș și Mihaela Rădulescu

PRO TV aduce un show de zile mari pentru noaptea de Halloween, intitulat „Singura casă”.
25.10.2021 | 17:42
De la Singur acasa la Singura casa PRO TV anunta un show urias in noaptea de Halloween cu Pavel Bartos si Mihaela Radulescu
Singura casă, show-ul pregătit de PRO TV pentru Halloween. Foto: protv.ro
ADVERTISEMENT

PRO TV își propune să dea o mare lovitură în audiențe cu un concept inedit. Este vorba despre un show realizat special pentru noaptea de Halloween. Postul de pe Pache Protopopescu va difuza „Singura casă” duminică, 31 octombrie, de la ora 22:30.

Este vorba despre o emisiune în premieră care marchează noaptea de Halloween, iar titlul ales pentru această producție nu este întâmplător.

ADVERTISEMENT

Întrucât anul acest, postul tv nu mai difuzează filmul „Singur acasă”, devenit o tradiție înainte de Crăciun, s-a gândit să producă un show propriu, recurgând la un joc de cuvinte ce amintește de pelicula în care joacă Macaulay Culkin.

PRO TV aduce „Singura casă”, un show de groază cu 4 vedete de top

Gazda show-ului care nu e recomandat celor cu coardă sensibilă va fi Alex Bogdan. El va intra în rolul lui Dracula.

ADVERTISEMENT

Patru vedete vor trebui să iasă dintr-o casă bântuită, în care spaima și teroarea sunt la fiecare pas. Este vorba despre Ruby, Mihaela Rădulescu, Pavel Bartoș și Smiley.

Cele patru vedete trebuie să dea dovadă de multă perspicacitate în a ieși din casa groazei. Trebuie să demonstreze și că au multă imaginație. Vor fi nevoite să fie atente la toate indiciile pe care le vor obține pe măsură ce se vor apropia de momentul evadării, iar drumul spre ieșire nu este unul deloc ușor, dimpotrivă.

ADVERTISEMENT

„Cine intră la mine în castel, nu mai iese. Până acum, nimeni nu a reușit”, spune vampirul Bogdan, care face tot posibilul pe parcursul show-ului să le pună bețe-n roate vedetelor.

Conceptul nou la care PRO TV a lucrat în mare secret a fost anunțat de curând, iar numele alese pentru acest format special gândit pentru Halloween sunt surprinzătoare.

ADVERTISEMENT

Ruby, special guest

Postul de televiziune se bazează pe trei dintre figurile care fac parte din Universul PRO. Smiley, Pavel Bartoș și Mihaela Rădulescu sunt trei dintre numele care de câțiva ani buni au în sarcini diferite proiecte la acest post.

Surpriza vine în cooptarea cântăreței Ruby. Cântăreața este special guest în această emisiune de groază. Mihaela Rădulescu și celelalte vedete au postat deja anunțul promo-ului pe rețelele de socializare. Fanii au reacționat imediat, înroșind butonul de like.

Telespectatorii sunt extrem de curioși cum vor face față vedetele lor preferate în acest escape room plin de momente horror, așa cum cere o noapte adevărată de Halloween.

 

ADVERTISEMENT