Life

De la Survivor România la Bravo, ai stil! Raluca Dumitru, noua concurentă în show-ul de la Kanal D

Raluca Dumitru a trecut de la Survivor România la Bravo, ai stil Celebrities! Kanal D a confirmat cooptarea ei în concursul de modă.
04.10.2021 | 17:20
De la Survivor Romania la Bravo ai stil Raluca Dumitru noua concurenta in showul de la Kanal D
ADVERTISEMENT

Raluca Dumitru este noua concurentă de la Bravo, ai stil Celebrities, după eliminarea Nicoletei Nucă în gala care a avut loc sâmbătă, 2 octombrie 2021.

Ilinca Vandici anunțase la finalul galei că o nouă fată va intra în concurs, așa cum s-a întâmplat în fiecare sezon săptămânal.

ADVERTISEMENT

Fotomodelul a mărturisit că și-a dorit mereu să participe în acest concurs. Se bucură că are ocazia să demonstreze că are stil.

Raluca Dumitru intră în ringul Bravo, ai stil Celebrities

„Pentru mine <Bravo, ai stil!> este o competiție în care mi-am dorit să particip. În primul rând pentru că este despre fashion, ceea ce mie îmi place enorm. Mereu am fost pasionată de modă. Mereu le-am ajutat pe prietenele mele să se îmbrace.

ADVERTISEMENT

Sunt pregătită din toate punctele de vedere pentru această competiție. Mă consider o concurentă cu un potențial mare. Sunt sigură pe mine, ambițioasă, puternică și mă văd în finala <Bravo, ai stil! Celebrities>. Îmi doresc să învăț foarte multe despre fashion și stil din această experiență”, a declarat Raluca Dumitru înainte de a intra în arena modei.

Raluca este cea de-a doua nouă concurentă din cadrul competiției de la Kanal D, după Viviana Sposub. Fosta participantă la Survivor România va intra miercuri, 6 octombrie 2021 în concurs.

ADVERTISEMENT

Ediția de săptămâna aceasta se anunță una extrem de tensionată după gala care s-a lăsat cu eliminarea Nicoletei Nucă.

Fosta concurentă de la Survivor România nimerește în mijlocul conflictelor

Raluca pare să vină extrem de sigură în show. Bruneta susține că ea nu crede că în acest concurs se pot lega prietenii, mai ales că are experiența de la Survivor, unde fiecare lupta pentru el.

ADVERTISEMENT

În ediția din 6 octombrie, spiritele se vor încinge din nou. Mădălina Pamfile îi va reproșa lui Carmen Negoiță că își dă prea mult interesul pentru ținutele sale, contrazicându-se după ce a spus că vrea să plece.

Și Viviana Sposub și Otniela Sandu vor ajunge la cuțite. Iubita lui George Burcea nu se aștepta ca blondina să fie nominalizată de cea pe care o considera destul de apropiată.

Viviana va ajunge la o concluzie amară, și anume că își alege foarte prost prietenii. Otniela este a doua mare dezamăgire pentru Viviana după prietenia cu Ruxi care s-a încheiat foarte prost în urmă cu ceva timp.

 

ADVERTISEMENT