Fotbal international

De Ligt la Barcelona, transfer blocat de comisionul cerut de Raiola: 10 milioane de euro :o

05.01.2019 | 15:15
Transferul lui Matthijs de Ligt la Barcelona ar putea să fie blocat de Mino Raiola

Mino Raiola cere un comision fabulos pentru ca transferul lui Matthijs de Ligt la FC Barcelona să se realizeze. Agentul fundaşului central de la Ajax Amsterdam negociază mutarea pe “Camp Nou”, dar vrea ca oficialii catalani să-i plătească 10 milioane de euro.

Matthijs de Ligt este una dintre ţintele importante ale Barcelonei, însă agentul fotbalistului cere un comision de 10 de milioane pentru realizarea transferului. Conform Mundo Deportivo, conducătorii clubului de pe “Camp Nou” nu sunt dispuşi să plătească suma cerută de Mino Raiola. În aceste condiţii, mutarea căpitanului lui Ajax Amsterdam sub comanda lui Ernesto Valverde ar putea să fie în pericol.

Câţi bani cere Ajax pentru transferul lui De Ligt la Barcelona

Ajax Amsterdam este dispusă să-l vândă pe Matthijs de Ligt la FC Barcelona, iar conducătorii clubului olandez cer 75 de milioane de euro pentru realizarea transferului. Suma cerută nu este considerată una mare de catalani, însă aceştia sunt speriaţi de cerinţele exagerate ale lui Mino Raiola. Pe lângă comision, agentul fotbalistului a cerut ca fundaşul de 19 ani să primească un salariu de 12 milioane de euro pe an. Astfel, oficialii lui FC Barcelona au făcut un pas înapoi în negocierile pentru transferul lui Matthijs de Ligt.

Transferul lui Matthijs de Ligt la Barcelona ar putea să fie blocat de Mino Raiola. Ce comision cere agentul fotbalistului
Transferul lui Matthijs de Ligt la Barcelona ar putea să fie blocat de Mino Raiola. Ce comision cere agentul fotbalistului

FC Barcelona nu este singurul club care este interesat de serviciile lui Matthijs de Ligt. PSG, Juventus, Manchester City sau Bayern Munchen sunt formaţiile care l-au monitorizat în ultimul timp pe căpitanul lui Ajax Amsterdam. Matthijs de Ligt este un produs al centrului de copii şi juniori al clubului olandez şi a debutat la echipa mare a “lăncierilor” în 2016, când avea la 17 ani. În actualul sezon, fundaşul central de 19 ani a jucat 29 de meciuri pentru Ajax Amsterdam şi a reuşit să marcheze trei goluri. În 2017, fotbalistul a debutat pentru echipa naţională a Olandei, bifând 13 selecţii până în prezent.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri