News

De necrezut! Câțiva fani înfocați ai PSD-ului au îngenuncheat și au pupat steagul partidului condus de Liviu Dragnea. VIDEO

11.05.2019 | 18:01
De necrezut Cativa fani infocati ai PSDului au ingenuncheat si au pupat steagul partidului condus de Liviu Dragnea VIDEO

Imagini incredibile surprinse în timpul mitingului organizat de Partidul Social Democrat la Iași. În plină campanie electorală pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, liderii formațiunii politice au mers într-un turneu în zona Moldovei.

Fanii înfocați sărută steagul PSD

O înregistrare din timpul mitingului PSD de la Iași a făcut furori pe rețelele de socializare. În imagini se poate observa cum mai mulți susținători înfocați ai partidului condus de Liviu Dragnea au îngenuncheat și au sărutat cu patimă steagul formațiunii politice.

Am rămas fără cuvinte ! Urmăriți până la sfârșit și concluziile le trageți voi. În ce grad de dezumanizare sunt acești oameni și ce-i mai trist e că și votează ! Doamne, n-am văzut așa ceva în viața mea. Cât i-a îndobitocit pe oamenii de la țară PSDragnea !” , se arată în mesajul postat de Emma Rodica Dima, cea care a publicat clipul pe pagina sa de Facebook.

Gafă uriașă comisă de Viorica Dăncilă

Acesta nu este însă singurul moment inedit din timpul mitingurilor desfășurate de PSD în orașele din Moldova. Într-un discurs susținut pe scena instalată la Galați, Viorica Dăncilă a comis o nouă gafă incredibilă.

Criticând refuzul președintelui Klaus Iohannis de a o invita la una dintre cele mai importante acțiuni diplomatice desfășurate în țara noastră, prim-ministrul a fost protagonistul unui moment comic, încurcând orașul în care se afla. „Facem aici Summit-ul de la Iași!” , a spus Viorica Dăncilă.

„Am văzut doar poze, dar care este rezultatul acestui Summit (de la Sibiu, n.r.), cum sunt reprezentate interesele românilor? De aceea, dragi români, facem aici Summitul de la Iași… Scriem declarația de la Galați și în această declarație scriem cu tărie că nu mai acceptăm niciodată ca părinții și bunicii noștri să fie umiliți, să se taie pensii și salarii, să se închidă spitale, că nu mai acceptăm ura, că vrem ca noi, românii, vrem să ne consutruim propriul destin.

Când nu ai proiecte, vii și țipi și jignești. Am venit la iași, am venit la Galați, la Botoșani, am mers în multe locuri din țară pentru că este un moment important pentru țară”, a continuat aceasta atacurile la adresa Opoziției, spunând că PSD are candidați ”cu tricolorul în suflet” , a afirmat Viorica Dăncilă, în discursul susținut pe scena de la Galați.