News

De necrezut! O femeie de 79 ani, condamnată la 10 zile de închisoare pentru că a hrănit pisici fără stăpân!

01.08.2019 | 12:56
De necrezut O femeie de 79 ani condamnata la 10 zile de inchisoare pentru ca a hranit pisici fara stapan
ADVERTISEMENT

Caz incredibil petrecut recent înrasa Ragdoll. Gestul său i-a atras nu doar numeroase critici din partea celor din jur, ci și o perioadă pe care o va petrece după gratii.

Condamnată la închisoare pentru că a hrănit pisici fără stăpân

Este vorba despre Nancy Segula, o femeie de 79 de ani, originară din Garfield Heights,Ohio, a cărei unică vină în acest caz este dragostea nemărginită față de animale. Polițiștii de peste Ocean nu sunt, însă, de aceeași părere, aceștia dictând o sentință care a șocat și revoltat, în egală măsură oamenii din întreaga lume.

ADVERTISEMENT

Bătrânica a fost găsită vinovată pentru încălcarea unei legi aflate de ceva vreme în vigoare în statul american, conform căreia localnicilor le este strict interzis să hrănească animalele rămase fără stăpân, în caz contrar riscând chiar să ajungă după gratii. Chiar dacă respectivul act normativ a primit nenumărate critici, mai ales din partea organizațiilor a căror principală preocupare constă în protejarea micilor necuvântătoare, legea continuă să producă efecte importante.

Hrănirea pisicilor fără stăpân te poate trimite la închisoare în SUA
Hrănirea pisicilor fără stăpân te poate trimite la închisoare în SUA

Reacția femeii, după ce a fost condamnată la închisoare

În apărarea sa, femeia se declară o mare iubitoare de pisici și susține că nu le poate lăsa să moară de foame, mai ales că animăluțele au fost abandonate de un fost vecin. „Sunt aproximativ șase-opt pisici adulte și câţiva pisoi” , a declarat Nancy Segula, a cărei sentință va începe din data de 11 august. Procesul durează de mai bine de 4 ani și a fost intentat de ceilalți vecini, care au acuzat numărul mare de pisici aflate pe proprietatea femeii.

ADVERTISEMENT

Mi-e dor de pisicile mele, au murit, soțul meu a murit. Sunt singură. Așa că pisicile și pisicuțele de afară mă ajută. Este nedrept să fiu pedepsită pentru ceea ce fac când sunt atât de mulți oameni care fac lucruri rele”, a mai spus bătrânica.

Tags: