Fotbal international

De necrezut! Portarul Barcelonei, Ter Stegen, are mai multe assisturi în acest sezon decât Ronaldo, Neymar și Hazard

09.12.2019 | 20:59
De necrezut Portarul Barcelonei Ter Stegen are mai multe assisturi in acest sezon decat Ronaldo Neymar si Hazard
Portarul echipei FC Barcelona, Marc-Andre ter Stegen, a reușit o performanță incredibilă în acest sezon în care are mai multe assisturi decât Cristiano Ronaldo, Neymar și Eden Hazard
ADVERTISEMENT

Portarul echipei FC Barcelona, Marc-Andre ter Stegen, a reușit o performanță incredibilă în acest sezon în care are mai multe assisturi decât Cristiano Ronaldo, Neymar și Eden Hazard.

Portarul Barcelonei, Ter Stegen, are mai multe assisturi în acest sezon decât Ronaldo, Neymar și Hazard

Portarul Marc-Andre ter Stegen a pasat decisiv la reușita lui Antoine Griezmann în meciul Barcelona – Mallorca și i-a depășit surprinzător în clasamentul assisturilor din acest sezon pe Cristiano Ronaldo, Neymar și Eden Hazard.

ADVERTISEMENT

Internaționalul german din poarta catalanilor este la al doilea assist din La Liga, după cel reușit în partida cu Getafe de la sfârșitul lunii septembrie, atunci când i-a pasat decisiv uruguayanului Luis Suarez.

Ter Stegen, pase decisive la 0-0

De remarcat este faptul că assisturile lui Marc-Andre ter Stegen au venit întotdeauna la scorul de 0-0 și s-au dovedit decisive pentru catalani, care au reșit astfel să deblocheze meciuri dificile în fața unor formații care se închid bine în astfel de jocuri.

ADVERTISEMENT

Însă, noua performanță a portarului german a fost eclipsată de prestația extraterestră a argentinianului Lionel Messi, care a reușit un hattrick prin care a dus Barcelona pe primul loc în clasamentul din La Liga după 15 etape.

Ronaldo, singura pasă decisivă în etapa a patra din Serie A

Realizarea lui Marc-Andre ter Stegen este cu atât mai impresionantă cu cât superstaruri ale fotbalului mondial precum Cristiano Ronaldo, Neymar sau Eden Hazard nu au reușit mai mult de un assist în acest sezon în campionatele unde evoluează.

ADVERTISEMENT

Portughezul Cristiano Ronaldo a reușit singura sa pasă decisivă din acest sezon de Serie A în etapa a patra, la meciul cu Hellas Verona, atunci când i-a pasat decisiv lui Aron Ramsey, care a egalat scorul. Juventus s-a impus atunci cu 2-1, după ce Ronaldo a transformat un penalty.

Neymar, assist la ultimul meci jucat pentru PSG

Neymar a jucat doar 736 de minute în nouă partide, iar primul și singurul său assist din acest sezon de Ligue 1 a venit la meciul pe care PSG l-a câștigat sâmbătă cu Montpellier, scor 3-1. Brazilianul a marcat pentru 1-1 și apoi i-a pasat decisiv lui Kylian Mbappe la a doua reușit a parizienilor.

ADVERTISEMENT

Adus cu mult fast la Real Madrid de la Chelsea, Eden Hazard a dat singura sa pasă decisivă din La Liga în victoria cu Granada, scor 4-2, din etapa a opta. În acea partidă, belgianul a marcat un gol și apoi i-a oferit un assist lui Luka Modric.

ADVERTISEMENT