Sport

De pe podium, la pupitrul știrilor sportive. Cine sunt cele mai frumoase prezentatoare TV din România. Foto

27.12.2020 | 22:00
De pe podium la pupitrul stirilor sportive Cine sunt cele mai frumoase prezentatoare TV din Romania Foto
De pe podium, la pupitrul știrilor sportive. Cine sunt cele mai frumoase prezentatoare TV din România. FOTO: Instagram, Facebook; Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Raluca Moș  și Anita van Belzen sunt „fețele” știrilor sportive de la Look Sport. Cele două au avut o carieră de succes în modelling și fac furori pe social media.

Fiecare apariție pe micul ecran a Ralucăi sau a Anitei este o încântare. Acestea nu au doar dicția și prezența de spirit necesare la pupitrul de știri, ci și trăsături angelice.

ADVERTISEMENT

Raluca Moş și Anita van Belzen prezintă știrile sportive de la Look Sport, de luni până vineri, de la ora 18:00.

Raluca Moș și Anita van Belzen, cele mai frumoase prezentatoare TV din România

Originară din Jiboul, Sălaj, Raluca a avut contracte cu agenții de modelling din Statele Unite ale Americii, Asia și toate marile capitale ale modei din Europa (Milano, Londra, Berlin sau Paris).

ADVERTISEMENT

„Cariera mea din modelling s-a dezvoltat, în proporţie de 80%, în străinătate. Unul din cele mai frumoase lucruri asociate cu această meserie este cu siguranţă şansa de a călători. Tokyo, Los Angeles, Paris s-ar încadra în top 3 experienţe de neuitat. Fiecare loc în parte a avut un impact în formarea mea şi sunt recunoscătoare pentru asta”, a declarat Raluca Moș.

Pasiunea pentru modă a rămas vie pentru Raluca Moș. Pe rețelele de socializarea, prezentatoarea știrilor sportive de la Look Sport face reclamă la diverse branduri internaționale de haine, accesorii sau produse de înfrumusețare.

ADVERTISEMENT

„Sportul a fost prezent mereu în stilul meu de viaţă şi va fi în continuare, pentru mentirea aspectului fizic dorit, dar mai cu seamă, pentru beneficiile asupra sănătăţii şi bunăstării. Recunosc că în unele momente şi pentru adrenalină.. De curând am prins gustul escaladei sportive, atât în sală cât şi la stâncă sau chiar şi în peşteri”, a adăugat Raluca.

Raluca Mos
Raluca Moș are 27 de ani și, timp de un deceniu, s-a consacrat pe podiumul prezentărilor de modă. FOTO: Instagram; Colaj: FANATIK

În ceea ce o privește pe Anita van Belzen, aceasta are 21 de ani și îi face concurență serioasă colegei ei. Născută la Bruxelles, frumoasa blondină locuiește acum în Deva și nu este nici ea străină de modelling. Exotica apariție de la pupitrul știrilor sportive i-a obișnuit pe telespectatori cu ținute sexy și elegante.

ADVERTISEMENT

Rochia pare să fie articolul vestimentar preferat al Anitei, care nu se sfiește deloc să își pună în evidență silueta. Prin urmare, nu este nicio surpriză cât de bine arată Anita van Belzen în costum de baie.

Anita van Belzen
Exotica apariție de la pupitrul știrilor sportive i-a obișnuit pe telespectatori cu ținute sexy și elegante. FOTO: Facebook; Colaj: FANATIK

Anita van Belzen este extrem de pasionată de meseria pe care o practică, ea urmând cursurile Facultății de Jurnalism din Cluj. Din păcate pentru fanii care aspiră la inima Anitei, aceasta are iubit. Paginile site-urilor de socializare ale tinerei prezentatoare de la Look Sport sunt pline cu fotografii în care apare împreună cu jumătatea ei.

ADVERTISEMENT
Tags:
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul...
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul 632 mondial: ”Urăsc acest sport din tot sufletul”
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Cine vrea să...
Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Cine vrea să îi ia fetele, după ce a fost aproape de moarte
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au...
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au adus celebritatea VIDEO
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
A MURIT marele actor! A fost o legendă. Nu te vom uita niciodată
A MURIT marele actor! A fost o legendă. Nu te vom uita niciodată
Scandal de zile mari în lumea mondenă. Doi prieteni sunt la cuțite
Scandal de zile mari în lumea mondenă. Doi prieteni sunt la cuțite
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română