Fanii Romei îi pregătesc o coregrafie specială lui De Rossi în derby-ul cu Lazio

Tibi Demeter   
in Fotbal international
12/04/2018, 17:07
Fanii Romei îi pregătesc o coregrafie specială lui De Rossi în derby-ul cu Lazio

Căpitanul celor de la AS Roma a marcat al doilea gol în revenirea spectaculoasă împotriva celor de la Barcelona. Mijlocaşul a executat perfect o lovitură de la 11 metri şi a dat uneia dintre cele mai surprinzătoare reveniri din istoria fotbalului.

De Rossi, 34 de ani, ar putea bifa pe 15 aprilie ultimul meci Lazio – Roma din carieră, după ce jurnaliştii italieni au anunţat că s-ar putea retrage la finalul stagiunii, iar Curva Sud  îi va oferi un tribut mijlocaşului care şi-a petrecut întreaga carieră la AS Roma.

Derby della Capitale, episodul 170 

Cele două mari rivale se vor duela în al 170-lea meci oficial, AS Roma fiind echipa care a obţinut 64 de victorii, cu 19 mai mult faţă de marea rivală, în timp ce alte 60 de partide s-au încheiat la egalitate de-a lungul anilor.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×