De SENZAŢIE! N-ai să crezi cum au făcut primii bani

Acum sunt unele dintre cele mai rîvnite femei din România şi îşi vînd imaginea pe bani grei, însă nu acelaşi lucru o făceau şi în adolescenţă. Foste şi actualele asistente TV şi-au...
23.08.2014 | 17:11
De SENZATIE Nai sa crezi cum au facut primii bani
ADVERTISEMENT

Acum sunt unele dintre cele mai rîvnite femei din România şi îşi vînd imaginea pe bani grei, însă nu acelaşi lucru o făceau şi în adolescenţă. Foste şi actualele asistente TV şi-au cîştigat banii muncind cu ziua, în adolescenţă, trudind din greu.

Şi-au făcut debutul în televiziune ca asistente TV, însă primii lor bani de buzunar nu au venit de la emisiunile pe care le anima sau le-au animat, nici pe departe! Bianca Drăguşanu, Daniela Crudu, Loredana Chivu sau Roxana Vancea au făcut bani din activităţi modeste şi, cum nu au uitat de unde au plecat, nu se sfiesc să recunoască.

ADVERTISEMENT

Loredana Chivu a fost precupeaţă

lore

Una dintre cele mai păcătoase asistente TV , Loredana Chivu nu a fost mereu adorată de suflarea masculină din România. Cel puţin nu pe vremea cînd vindea zarzavaturi în piaţă, producţie proprie din grădina de la Lunguleţu, un sat din judeţul Dîmboviţa. Acest job se pare, însă, că a făcut-o să-şi dorească mai mult de la viaţă, aşa că a luat drumul Capitalei, unde a încercat să facă o carieră în dans şi, mai apoi, în televiziune.

Bianca Drăguşanu a încercat croitoria încă din liceu

bi

După ce, ani la rîndul, a prezentat pentru diverşi creatori de modă din România şi din străinătate, Bianca Drăguşanu a decis să îşi deschidă un atelier de creaţie. Blonda nu a declarat niciodată că este designer vestimentar, însă a susţinut că atunci cînd la mijloc este pasiune şi multă muncă, orice vis poate deveni realitate. Acest vis al Biancăi se pare că datează încă din adolescenţă. În timpul liceului, fosta asistentă TV lua haine second hand, pe care le modifica şi apoi le vindea mai scump. Un bussines destul de bun, mai ales că, în Petroşani, acolo unde a făcut liceul, nu existau prea multe magazine cu haine.

ADVERTISEMENT

Daniela Crudu s-a făcut remarcată în cluburile din Regie

cru

Dacă, în momentul de faţă, Daniela Crudu s-a transformat poate în una dintre cele mai discrete vedete TV, brunetei îi plăcea să iasă în evidenţă atunci cînd era doar o copilă. Din cauza condiţiilor modeste în care trăia alături de familia ei, Daniela a fost nevoită să îşi caute de muncă încă de la o vîrstă destul de fragedă. La numai 14 ani, Cruduţa a fost angajată să întreţină atmosfera într-un club din Regie. Mulţi dintre cei care frecventau localul respectiv îşi amintesc şi astăzi cîtă pasiune punea Daniela atunci cînd dansa pe boxe.

Roxana Vancea a lucrat cu ziua

vancea

Deşi astăzi îmbrăca doar haine scumpe şi conduce un autoturism de lux, Roxana Vancea ştie să aprecieze valoarea banului. Fosta asistentă TV nu s-a bucurat mereu de aceleaşi resurse financiare şi nu şi-a permis mereu orice capriciu. Atunci cînd era mică, Roxana lucra cu ziua. Pe cînd stătea la buncii ei, din satul Novaci, aceasta mergea la cules de prune şi alte fructe, la vecinii care aveau nevoie de ajutor. Iar din banii cîştigaţi îşi cumpăra, mai mereu, dulciuri.

ADVERTISEMENT

sursa: cancan.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!