Britanicii cu sediul în Dubai care vor Dinamo sunt ruşi din Kiev!

Iuliana Spirache   
in Dinamo
29/03/2018, 20:55
Britanicii cu sediul în Dubai care vor Dinamo sunt ruşi din Kiev!

Ionuţ Negoiţă este hotărât să renunţe la FC Dinamo Bucureşti, iar mai mulţi oameni din anturajul clubului sunt în căutarea unor viitor investitori. Patronul din “Ştefan cel Mare” a avut discuţii avansate cu un grup de investiţii din Marea Britanie cu sediul în Dubai. 

Sport.ro anunţă că negocierile dintre Ionuţ Negoiţă şi fondul de investiţii despre care s-a vorbit în ultima lună au avansat, dar că reprezentanţii acestui grup sunt defapt ruşii care au colaborat cu Borussia Dortmund, atunci când a fost transferat Yarmolenko. 

Nicolae Badea e decisiv în vânzarea lui Dinamo

Pe de altă parte, gsp susţine că vânzarea lui Dinamo depinde de Nicolae Badea. Ionuţ Badea nu poate renunţa la clubul din Liga 1 Betano în acest moment, pentru că de 6 săptămâni există un sechestru asigurator stabilit de instanţă pe acţiuni, iar Negoiţă îi datorează fostului acţionar de la Dinamo 2.000.000 de euro. Acţiunile clubului din Groapă nu pot fi tranzacţionate şi nu pot face obiectul unor garanţii. În momentul în care Badea primeşte banii de la Negoiţă, atunci acţiunile devin libere şi se poate vinde clubul.

Închide ×