Sport

De unde a plecat ”ruptura” dintre Neymar și Kylian Mbappe. Au fost aproape de bătaie în vestiar!

Relația dintre Kylian Mbappe și Neymar nu este deloc una apropiată, iar presa vorbește chiar despre faptul că între cei doi există o ”ruptură” iremediabilă.
17.08.2022 | 10:11
De unde a plecat ruptura dintre Neymar si Kylian Mbappe Au fost aproape de bataie in vestiar
Relația dintre Kylian Mbappe și Neymar nu este deloc una apropiată, iar presa vorbește chiar despre faptul că între cei doi există o ”ruptură” iremediabilă. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

PSG a început sezonul ca din pușcă, iar la victoria cu Montpellier a folosit pentru prima dată tripleta de aur formată din Messi, Mbappe și Neymar.

Scandal uriaș între Kylian Mbappe și Neymar

Însă, este clar că între Neymar și Kylian Mbappe nu mai există niciun fel de chimie, cei doi fiind practic la ”cuțite” de mai mult timp. Iar presa braziliană a dezvăluit care a fost momentul care a dus la înghețarea relațiilor.

ADVERTISEMENT

Publicația TNT Sports Brasil a scris faptul că ”ruptura” s-a produs în primăvara acestui an, atunci când internaționalul francez se afla în negocieri cu PSG pentru prelungirea contractului, iar șefii clubului i-au promis că va fi cel mai important jucător din proiect.

Se pare că Neymar nu a avut nimic de comentat la această decizie, însă s-a arătat dezamăgit de atitudinea coechipierului său când mai mai grupării de pe Parc des Princes i-au dezvăluit acestuia că fac tot posibilul să scape de starul brazilian.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii brazilieni mai notează că la finalul partidei cu Montpellier, cei doi au avut un conflict dur în vestiar și doar intervenția celorlalți coechipieri a făcut ca spiritele să se calmeze și astfel să nu se ajungă la bătaie.

Mbappe l-a făcut ”vagabond” pe brazilian

La partida din weekend, câștigată de PSG cu 5-2, Kylian Mbappe a fost personajul negativ. Atacantul francez a irosit un penalty în minutul 23 și tot în prima repriză a refuzat să mai participe la o fază de atac nemulțumit că Vitinha a preferat o pasă către Lionel Messi.

ADVERTISEMENT

Vedeta parizienilor și a naționalei Franței s-a oprit din alergare și s-a plimbat preț de câteva secunde pe teren făcând un gest de dezaprobare pentru alegerea coechipierului său.

Până la acest episod atacantul de 23 de ani a fost protagonistul unei alte ieșiri iresponsabile la adresa lui Neymar. În sezonul precedent, tot într-un meci cu Montpellier, ”Prințul Parisului” l-a jignit pe starul brazilian, reproșându-i că preferă mereu să furnizeze pase altor coechipieri, în detrimentul lui.

ADVERTISEMENT

”Vagabondul acesta nu-mi pasează”, au fost cuvintele surprinse de camerele de filmare, în momentul în care Mbappe a fost înlocuit în meciul amintit. Starul francez a recunoscut incidentul, dar a încercat să nuanțeze totul.


  • (P) Cota NETBET pentru Lille – PSG: 2,75 este cota pentru „1x”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT