Fotbal intern

De unde ia comisioane Luana, fiica lui Mircea Rednic, când face transferuri la Dinamo! “Îi dau un milion de euro acelui jucător!”

14.12.2018 | 12:59
De unde ia comisioane Luana fiica lui Mircea Rednic cand face transferuri la Dinamo Ii dau un milion de euro acelui jucator

Unul dintre cele mai fierbinți subiecte de la clubul din Ștefan cel Mare a fost clarificat de antrenorul principal. Mircea Rednic a explicat de unde ia comisioane fiica sa Luana atunci când face transferuri la Dinamo. După ce au apărut informații conform cărora aceasta ar fi încercat să facă presiuni asupra unor fotbaliști ai “câinilor” să semneze contracte de reprezentare, tehnicianul a sărit în apărarea ei.

Rednic a dezvăluit cine este singurul jucător al alb-roșilor care are un acord semnat cu Luana și i-a dat acestuia vestea cea proastă: din iarnă va pleca de la Dinamo!

De unde ia comisioane Luana Rednic când face transferuri la Dinamo: “Doar de la cluburi, nu de la jucători!”

Autoritatea pe care Mircea Rednic o are în materie de achiziții la Dinamo a stârnit controverse. Legendele despre comisioanele pe care antrenorul le-ar fi luat de-a lungul timpului au ajuns acum să se răsfrângă asupra fiicei sale, Luana. Aceasta a intermediat toate achizițiile efectuate de “câini” de la revenirea lui Rednic la club. De altfel, ea a și apărut în fotografiile de prezentare alături de Gregory Tade, Simon Zenke sau Rachid Ait-Atmane. Au apărut informații conform cărora unii fotbaliști din lotul lui Rednic ar fi fost “atenționați” să semneze contracte de reprezentare cu fata acestuia.

Antrenorul a vorbit despre acest subiect sensibil și a dezvăluit că doar Vlad Olteanu este sub contract cu Luana Rednic. Mai mult, fundașul stânga ar urma să plece de la Dinamo în această iarnă! “Fata mea îl are doar pe Olteanu la Dinamo, care în iarnă va pleca și el pentru că are nevoie să joace constant. Dau un milion de euro oricărui jucător de la Dinamo care îmi arată că au contract cu fiica mea. Fata mea nu ia comisioane de la jucători, ci doar de la cluburi. Niciun jucător care va veni la Dinamo nu va fi impresariat de fiica mea”, a declarat Mircea Rednic.

Mircea Rednic Luana Rednic
Mircea Rednic o mandatează pe fiica sa, Luana, să poarte discuțiile pentru transferurile pe care le vrea la Dinamo

Cum se implică Luana în achizițiile alb-roșilor

Influența fetei lui Mircea Rednic în politica de achiziții a celor de la Dinamo este evidentă. Antrenorul are încredere deplină în fiica lui și aceasta intermediază toate mutările gândite de Rednic. Cum se întâmplă acest lucru? Conform informațiilor FANATIK, “Puriul” o mandatează să discute cu anumiți fotbaliști, pe posturile vizate, iar ea este omul de legătură între agenții jucătorilor respectivi și clubul Dinamo.

Practic, Rednic susține că Luana lucrează în interesul lui Dinamo, de la care ulterior primește un comision pentru munca prestată. Aceasta evită să mai încaseze bani de la jucători, după problemele avute în trecut cu Harlem Gnohere. Acum, majoritatea fotbaliștilor care au semnat cu echipa din Ștefan cel Mare de la întoarcerea lui Rednic sunt străini (Aliji, Ait-Atmane, Zenke, Montini și Tade, excepția numindu-se Ioan Filip) și au impresari alături de care lucrează de ani buni. Era imposibil ca aceștia să renunțe la oamenii alături de care și-au construit carierele pentru a semna cu Luana Rednic.