Sporturi

Halep-Stephens, sold out! Unde se mai găsesc, totuși, bilete la finala Roland Garros

08.06.2018 | 11:26
Finala de la Roland Garros se joacă sold out

Simona Halep s-a calificat în a 4-a finală de Grand Slam și se va duela în ultimul act de la Roland Garros cu americanca Sloane Stephens. Finala din acest an a trezit interesul fanilor tenisului, iar pe site-ul oficial au fost vândute toate biletele.

Cei care vor să o vadă pe Simona Halep în acțiune mai au însă o șansă. Pe site-ul viagogo se mai găsesc bilete la prețuri cuprinse între 1.422 și 2.655 de lei. Chiar și așa, doritorii trebuie să se grăbească pentru că tichetele disponibile acoperă doar 4% din capacitatea arenei la ora transmiterii știrii.

Ce prețuri au biletele pentru finala Roland Garros

Cel mai ieftin bilet disponibil la finala Simona Halep – Sloane Stephens de la Roland Garros costă 1.422 de lei, la categoria 2. Pentru aceeași categorie prețurile pot ajunge la 1.777 de lei, în funcție de așezarea din tribună. La categoria 3, prețurile sunt cuprinse între 1.430 de lei și 1.456 de lei. Cele mai scumpe tichete sunte cele pentru categoria 1, adică cele mai apropiate de terenul de joc. Prețurile pornesc de la 1.552 de lei și ajung la 2.655 de lei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri