Fotbal intern

INTERVIU. „De unde minune, măi nene? Neamţul e NIMENI în drum!”

MUNTENEGRU - ROMANIA LIVE STREAM PRELIMINARII CM 2018. Vezi meciul ONLINE aici...
04.09.2017 | 14:13
INTERVIU De unde minune mai nene Neamtul e NIMENI in drum
ADVERTISEMENT

MUNTENEGRU – ROMANIA LIVE STREAM PRELIMINARII CM 2018. Vezi meciul ONLINE aici

Echipa naţională a României joacă în această seară cu Muntenegru, de la ora 21:45, pe stadionul „Pod Goricom” din Podgorica, în etapa 8 a preliminariilor pentru CM 2018. Vineri, în runda precedentă, „tricolorii” au învins cu 1-0 Armenia (gol Alexandru Maxim, în minutul 90+1), în timp ce muntenegrenii au învins în Kazahstan cu 3-0 (goluri Vesovic 31, Beciraj 53, Simic 63). Numai victoria mai menţine „în cărţi”, dar cu şanse foarte mici, echipa condusă de Cristoph Daum, acum pe locul 4 în grupă, cu doar 9 puncte în 7 meciuri. Adversarii noştri sunt pe locul 2, cu 13 puncte, la egalitate cu Danemarca şi la 3 „lungimi” în urma liderului Polonia, deci şi pentru ei victoria este indispensabilă pentru a duce mai departe visul calificării. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Dumitru Dragomir, poreclit şi „Oracolul din Bălceşti” pentru predicţiile sale, a declarat în exclusivitate pentru FANATIK.RO că este inutil să mai vorbim de victorie în Muntenegru şi, în consecinţă de calificarea la turneul final de la Campionatul Mondial din Rusia, de anul viitor.

ADVERTISEMENT

Ce facem cu Muntenegru? Mai sperăm la o minune în ultimele meciuri din grupă?

– În niciun caz. De unde minune, măi nene? Om fi noi deştepţi, dar nici alţii nu sunt proşti. 2-1 pentru Muntenegru… sau, în cel mai bun caz, 1-1… care îi încurcă şi pe ei, iar pentru noi nu mai contează.

„Ţineţi minte, nu-i singurul «nimeni» vinovat Daum ăsta”

Cristoph Daum este principalul vinovat?

– Inutil să mai vorbim degeaba despre nimeni în drum. Dar ţineţi minte, nu-i singurul «nimeni» vinovat Daum ăsta, îi avem şi noi pe-ai noştri, cum se spune în popor, cu… ăia din nas pe piept, ca să nu vorbesc urât…

ADVERTISEMENT

Dacă mai eraţi la „butoane” ce le-aţi fi făcut lui Maxim şi Moţi după ce au jignit fanii din tribune?

– Nu le-aş face nimic. Zău, nimic. Pentru că şi fanii sunt vinovaţi. Dar oricum ar trebui să iasă la teveu să-şi ceară scuze, să-i vadă oamenii pe ei cum îşi cer scuze, nu prin comunicate făcute, poate, de alţii. Şi să ştie ceva, să le intre bine în cap: împotriva fanilor nu poate câştiga nimeni. Nimeni!

ADVERTISEMENT

„Lucescu e prea mare pentru Turcia!”

De meciul lui Mircea Lucescu în Ucraina ce spuneţi?

– Lucescu e prea mare pentru Turcia! La ce are Turcia acum ca jucători… Şi, în plus, mai mare furăciune n-am văzut de când mama m-a făcut. Spaniolii ăia (n.a. – brigada de arbitri a fost din Spania) sunt nişte hoţi. Sau foarte slabi ca arbitri, n-au ce căuta la o astfel de competiţie. Mircea s-a băgat la muncă grea, dar aşa e el, o să caute provocările până la o sută de ani, să-i dea Dumnezeu sănătate!

Franţa – Luxemburg 0-0 cum vi se pare?

– Se poate întâmpla… Chiar şi celor mari, foarte mari. A fost doar o întâmplare, am auzit ce se comentează, că pariuri, că nu ştiu ce… La nivelul ăsta nu se fac măgării când poţi pierde o calificare. Au mai trebuit să ia francezii un punct din două meciuri acasă, cu Israel şi Bulgaria, parcă prin ’93, pentru Mondialul din America… şi n-au luat niciunul! Acum mai au de jucat chiar în Bulgaria, nu?

ADVERTISEMENT

Meciul Muntenegru – România este LIVE TEXT şi LIVE VIDEO pe FANATIK.RO, în seara aceasta, începând cu ora 21:45.

ADVERTISEMENT