Life

De unde provin, de fapt, legumele și fructele BIO de la Lidl. Foarte mulți români se înghesuie să le cumpere. Surpriza e totală

De unde provin, de fapt, legumele și fructele BIO de la Lidl. Foarte mulți români le cumpără, dar puțini știu de unde sunt ele.
07.05.2023 | 17:38
De unde provin de fapt legumele si fructele BIO de la Lidl Foarte multi romani se inghesuie sa le cumpere Surpriza e totala
De unde provin, de fapt, legumele și fructele BIO de la Lidl. Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

De unde provin legumele și fructele din gama BIO de la Lidl. Sunt mulți români care preferă să cumpere aceste produse, dar puțini știu ce țări de proveniență au.

De unde provin, de fapt, legumele și fructele BIO de la Lidl

Legumele și fructele de la Lidl sunt la mare căutare, mai ales cele din gama BIO. Acestea provin din mai multe țări din toate lumea, și nu din România.

ADVERTISEMENT

Lidl transmite pe site-ul propriu că gama lor Bio este creată din dorința de a avea grijă de sănătatea clienților și de a le aduce pe raft cel mai bune produse.

„Produsele bio sunt realizate doar din ingrediente naturale, fără organisme modificate genetic, fertilizatori și pesticide chimice, stimulatori de creștere, hormoni sau antibiotice.

ADVERTISEMENT

Din respect pentru Planetă, produsele bio contribuie la prezervarea resurselor noastre prețioase, a diversității speciilor și a calității solului”, arată Lidl despre produsele BIO.

În ceea ce privește proveniența efectivă a legumelor și fructelor bio de la Lidl, morcovii sunt aduși din Italia. Ardeii capia bio sunt din Grecia.

ADVERTISEMENT

Din Spania vin mai multe produse, anume roșiile ciorchine bio și roșiile cherry Bio. Tot din Spania vin și afinele bio . Din Grecia mai sunt aduse la Lidl și portocalele bio. Iar din Argentina sunt aduse perele bio. Merele roșii și verzi de la Lidl din gama bio sunt aduse din Italia.

Ce alte produse mai sunt în oferta Bio de la Lidl

La Lidl sunt o mulțime de fructe și legume din gama bio . Mai sunt disponibile și bananele bio, care sunt cultivate fără fertilizatori sau artificial sau pesticide chimice. Conform Lidl, acestea sunt o sursă bună de magneziu, vitamina C și potasiu.

ADVERTISEMENT

Desigur, sunt și multe alimente bio în oferta de la Lidl, cum ar fi ouăle ecologice sau ciocolata în diverse sunt sortimente. Tot la Lidl mai există și ulei de măsline ecologic sau spaghete ecologice.

În selecția de alimente bio de la Lidl mai există și multe condimente, cum ar fi coriandru întreg, oregano mărunțit, fenicul sau cimbrișor. De asemenea, există o mulțime de băuturi bio din orez, ovăz, pe bază de migdale sau de cocos.

ADVERTISEMENT