Life

De unde provin, de fapt, produsele din carne de la Lidl. Sute de mii de români se înghesuie să le cumpere. Surpriza e totală

De unde provin produsele din carne care se găsesc pe rafurile magazimelor Lild. Sute de români le cumpără în fiecare zi.
16.09.2023 | 19:06
De unde provin de fapt produsele din carne de la Lidl Sute de mii de romani se inghesuie sa le cumpere Surpriza e totala
De unde provine carnea de la Lidl. Sursa foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mulți români se înghesuie zilnic să cumpere produse din carne de la Lidl, mai ales că acestea se găsesc deseori la ofertă și au un preț accesbil. Însă, puține persoane știu de unde provin. Surpriza este una destul de mare.

De unde provine carnea de la Lidl

Lidl este unul dintre cele mai apreciate lanțuri de magazine de la noi din țară și asta pentru care dispune de o gamă variată de produse dar și de oferte săptâmânale greu de refuzat. Totuși, mulți nu știu de unde provin, de fapt, alimentele pe care se grăbesc să le cumpere din magazine.

ADVERTISEMENT

Retailerul promovează grija pentru planetă, dar și pentru clienții săi, astfel că deține o gamă variată de produse bio. „Vrem să avem grijă de tot ce-i mai bun: de sănătatea clienților noștri, dar și de mediul înconjurător. De aceea, încercăm să îmbogățim permanent gama noastră de produse bio.

Produsele bio sunt realizate doar din ingrediente naturale, fără organisme modificate genetic, fertilizatori și pesticide chimice, stimulatori de creștere, hormoni sau antibiotice”, se arată pe site-ul Lidl.

ADVERTISEMENT

Din această categorie face parte și carnea. Surpriza este, însă, că Lidl a decis să colaboreze cu crescători din România, astfel că o mare parte dintre produsele din carne care se găsesc pe raft provin chiar din țara noastră.

„În acest moment, la împlinirea a cinci ani de prezenţă pe piaţa de retail din România, avem peste 100 de colaboratori din România, pentru diverse categorii de produse pe care să le oferim clienţilor noştri.

ADVERTISEMENT

Legumele şi fructele nu sunt însă singurele produse proaspete care provin din România. Carnea proaspătă din magazinele Lidl provine aproape în totalitate (aproximativ 90%) de la furnizori din ţara noastră“, a dezvăluit retailerul german, conform playtech.ro.

De unde provin mezelurile

Nu doar carnea pentru grătar sau alte mâncăruri de la Lidl provine din România, ci și o bună parte din materia prima utilizată pentru obținerea mai multor mezeluri. Acestea sunt produse într-o fabrică Cluj.

ADVERTISEMENT

Astfel că, produsele din categoria Cămara noastră sunt autentice, așa cum este subliniat și pe site-ul retailer-ului. Prin urmare, atunci când cumpărați mezeluri din gama anterior amintită, PIKOK sau BARONI, aveți în minte că sunt realizate chiar la noi în țară.

ADVERTISEMENT
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită...
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită pentru străini pe internet”
Surse: Dani Mocanu a rămas fără permis după ce a fost prins „zburând”...
Surse: Dani Mocanu a rămas fără permis după ce a fost prins „zburând” pe A2. Ce viteză avea manelistul
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Fenomenul bizar care a apărut în Galaţi din cauza caniculei. Localnicii au crezut...
Fenomenul bizar care a apărut în Galaţi din cauza caniculei. Localnicii au crezut că e vorba de un incendiu
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Românii care nu au cotizat 15 ani până la 1 septembrie 2024 NU...
Românii care nu au cotizat 15 ani până la 1 septembrie 2024 NU primesc pensie! Cine beneficiază de cei 2.000 de lei
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Armele care au bântuit omenirea. Cinci dintre cele mai mortale
Armele care au bântuit omenirea. Cinci dintre cele mai mortale
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist...
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist celebru. S-a mutat deja cu acesta, iar fiul ei a rămas cu Cătălin Vișănescu
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Irina Columbeanu, mesaj clar pentru tatăl ei. Ce i-a transmis lui Irinel în...
Irina Columbeanu, mesaj clar pentru tatăl ei. Ce i-a transmis lui Irinel în timpul vizitei din România: „Am vrut să-i spun în față”