Life

De unde provin produsele K-Classic de la Kaufland. Cum poţi afla de unul singur ce cumperi

De unde provin produsele K-Classic de la Kaufland, de fapt. Cum poți să afli chiar tu care este originea acestora, foarte simplu.
25.03.2023 | 21:12
De unde provin produsele KClassic de la Kaufland Cum poti afla de unul singur ce cumperi
De unde provin produsele K-Classic de la Kaufland. Foto: kaufland.ro
ADVERTISEMENT

De unde vin produsele K-Classic vândute la Kaufland. Poți să afli de unul singur proveniența acestora, într-un mod foarte simplu.

De unde provin produsele K-Classic de la Kaufland

Acesta este un brand care este disponibil numai la Kaufland la noi în țară. Este vorba despre marca proprie a Kaufland, K-Classic, cu un preț mult mai mic față de alte branduri.

ADVERTISEMENT

Sunt peste 1000 de articole care poartă această etichetă, inclusiv alimente, dulciuri, dar și hrană pentru animale. Printre sortimentele de la Kaufland cu această etichetă se află orez, diferite sucuri, lapte, sosuri, cereale, conserve, brânzeturi și chiar dulcețuri. Tot cu eticheta K-Classic pot fi găsite și sortimente de unt, iaurturi, dulciuri sau chipsuri.

„Ceva savuros nu trebuie să fie neapărat scump. Nimic nu dovedește mai bine acest lucru decât marca noastră proprie, K-Classic. Fiecare produs K-Classic garantează calitatea controlată, la un preț atrăgător.

ADVERTISEMENT

În plus, diversitatea uriașă de produse îți oferă posibilitatea să alegi din peste 1.000 de articole K-Classic, de la mezeluri, cereale și lactate, până la paste, dulciuri și hrană pentru animale”, anunță Kaufland pe site-ul propriu.

Cum poți afla de unde provin produsele

Produsele care poartă această etichetă sunt mai ieftine decât toate celelalte din magazin. Kaufland transmite că produsele marcă proprie sunt de cea mai bună calitate pentru bani puțini.

ADVERTISEMENT

Pentru a aduce aceste produse pe rafturile supermarketurilor, Kaufland spune că colaborează cu furnizori responsabili, cu care a avut deja experiențe pozitive.

Toate produsele cu această etichetă sunt verificate în laborator pentru a avea o calitate de excepție, mai spune Kaufland. Kaufland mai are și alte secțiuni ale aceleași mărci proprii numită K-bio, cu alimente 100% de origine bio, conform supermarketului.

ADVERTISEMENT

Dacă vrei să știi cu certitudine proveniența produselor K-Classic de la Kaufland, poți să intri pe acest link și să scanezi codul de bare.

Acest cod de bare îți va spune cu exactitate de unde vine produsul pe care tu îl ai în farfurie. Funcția este disponibilă pentru toate produsele marcă proprie Kaufland, adică: K-Classic, K-Favourites, K-Bio, K-to go.

ADVERTISEMENT
Tags: