Life

De unde provine, de fapt, carnea care se vinde la Auchan. Surpriza este una uriașă pentru toți românii care cumpără. Puțini s-au uitat pe etichetă să observe acest detaliu

De unde provine, de fapt, carnea care se vinde la Auchan? Surpriza este una cu adevărat mare și cu siguranță puțini au fost atenți la acest detaliu.
29.06.2024 | 09:30
De unde provine de fapt carnea care se vinde la Auchan Surpriza este una uriasa pentru toti romanii care cumpara Putini sau uitat pe eticheta sa observe acest detaliu
De unde provine, de fapt, carnea care se vinde la Auchan. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

De unde provine, de fapt, carnea care se vinde la Auchan? Multă lume o cumpără, dar puțini mai citesc și eticheta. Adevărul este că mulți clienți vor rămâne surprinși când vor afla unele detalii.

De unde provine, de fapt, carnea care se vinde la Auchan

Magazinele Auchan sunt prezente în mai toate marile orașe din țară. Aici, oricine găsește mai tot ceea ce are nevoie. De la alimente proaspete, până la produse pentru casă, produse de igienă și nu numai.

ADVERTISEMENT

De asemenea prețurile sunt extrem de accesibile, la fel ca și în cazul marilor retaileri precum Lidl ori Kaufland. Și totuși de unde provine carnea care se vinde la Auchan? Deși vorbim de un retailer străin, surpriza e mare.

Mai exact, Auchan comercializează 100% carne românească. Tiberiu Dănețiu, directorul de marketing al Auchan România, dezvăluia acum ceva timp acest detaliu. Potrivit acestuia, în jur de 95% din produsele agro-alimentare sunt românești.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește carnea care se vinde la Auchan, aceasta este 100% din România, de la filme autohtone. Se pare că Auchan colaborează cu Ministerul Agriculturii, dar și cu fermierii care au capacități de producție mari.

Totodată, deși au existat probleme, având în vedere că există un volum destul de mare de marfă cerut, s-au găsit soluții. Auchan colaborează cu furnizori locali, din România, iar carnea care ajunge la raft este proaspătă.

ADVERTISEMENT

100% din carnea de la raft este din România

„Un procent de 95% din produsele agro-alimentare comercializate în lanţul Auchan este reprezentat de produse româneşti. Mai mult, carnea pe care o comercializăm este 100% din România, de la ferme autohtone. Pentru a ajunge la această performanţă, colaborăm strâns cu Ministerul Agriculturii pentru a identifica fermierii care au capacităţi de producţie corespunzătoare.

Există încă multe piedici: fie agricultorii nu au volumul de marfă necesar, fie nu au spaţii de depozitare, fie nu pot livra magazinelor noastre. Aşa că optăm ca pe plan local să căutăm tot furnizori locali. Odată găsiţi, aceşti fermieri sunt vizitaţi de directorii noştri, care găsesc cea mai bună formulă de colaboare”, a declarat Dăneţiu în cadrul unei audieri la Camera Deputaţilor.

ADVERTISEMENT

De unde provine, de fapt, carnea care se vinde la Auchan? Un exemplu este Abatorul Periș. Se pare că există și o colaborare între hipermarketul Auchan Titan și acest abator, astfel încât clienții să se bucure de cele mai bune produse.

Totodată, retailerul mai are și alte parteneriate cu abatoare din România, dar și cu alți producători locali. Acesta este și motivul pentru care la raft, clienții găsesc mai mereu produse proaspete de înaltă calitate.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
ÎPS Teodosie cheamă ploaia, în această seară, pe câmpurile din Constanța. În jumătate...
ÎPS Teodosie cheamă ploaia, în această seară, pe câmpurile din Constanța. În jumătate de județ a fost deja potop
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui...
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui Ion Ţiriac în faţa tuturor: Gratis! Nu ştiu de ce nu am luat două
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri...
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri grave
Pericolul Mercedes și BMW. Dezvăluiri cutremurătoare despre mașinile germane
Pericolul Mercedes și BMW. Dezvăluiri cutremurătoare despre mașinile germane
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară...
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară din plenul Parlamentului European
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu...
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu Iulia Vântur: „Femeia să fie dedicată, să gătească...”