Life

De unde vin mezelurile de la Lidl, de fapt. Mulți români nu s-ar fi gândit la aceste țări

De unde vin mezelurile de la Lidl, unul dintre cele mai apreciate magazine din țară. Poate că mulți nu s-ar fi gândit la aceste țări.
18.03.2023 | 09:00
De unde vin mezelurile de la Lidl de fapt Multi romani nu sar fi gandit la aceste tari
De unde vin mezelurile de la Lidl. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

De unde vin mezelurile de la Lidl, de fapt? Mulți români poate nici nu s-au gândit că acestea provin din țările respective. Iată despre ce state este vorba!

De unde vin mezelurile de la Lidl. Din ce țări provin acestea

Mezelurile de la Lidl sunt unele care nu sunt disponibile și în alte magazine. Astfel, mulți români nici nu știu de unde provin acestea, dar răspunsul este simplu!

ADVERTISEMENT

Cele din brandul Cămara Noastră provin din România, iar cele vândute sub marca Pikok vin din Polonia, Cehia sau chiar și din țara noastră. De asemenea, mai există și brandul Dulano din Germania care este vândut la Lidl.

„Toate aceste preparate din carne, dar și multe altele îți stau la dispoziția sub marca Pikok. Alege-le pentru sendvișuri sau aperitive ori pentru o masă de prânz preparată rapid”, se arată pe site-ul retailerului la secțiunea de mezeluri.

ADVERTISEMENT

Totodată, în 2019, Lidl promova un nou brand marcă proprie, Rețeta Curată. Prin acesta erau eliminate o mulțime de substanțe dăunătoare și ar fi trebuit să rezulte mezeluri mai sănătoase pentru client.

Printre ele, o gamă de mezeluri marca proprie Lidl, fără soia, amidon sau gluten ori coloranți sintetici. Acestea erau, de fapt, rețete îmbunătățite de la mărcile proprii Cămara Noastră și Pikok, și puteau fi găsite la raft cu eticheta Rețetă Curată.

ADVERTISEMENT

Lidl are sute de furnizori locali

Lidl colaborează cu peste 350 de furnizori locali, care aprovizionează toate sortimentele din magazin, inclusiv produsele sezoniere. Sunt alte circa 300 de colaborări ale Lidl cu furnizorii locali nu numai pentru mezeluri, ci pentru toate produsele care sunt disponibile la raft.

Dar faptul că este vorba despre furnizori locali nu exclude și posibilitatea ca unele produse să fie și unele de import, pentru că poate exista o colaborare cu o firmă care aduce marfa din afară.

ADVERTISEMENT

Există, de asemenea, produse tradițional românești vândute la magazinele Lidl din țară, iar unele dintre acestea sunt trimise și la alte unități comerciale ale sale, în afara granițelor. Produsele „made în Romania” sunt vândute peste tot unde retailerul german mai are magazine.

ADVERTISEMENT
Cel mai nou cuplu din tenis! Jannik Sinner a confirmat la Roland Garros...
Cel mai nou cuplu din tenis! Jannik Sinner a confirmat la Roland Garros relația cu jucătoarea din circuitul WTA
O modificare facială ar putea fi un semn de cancer pulmonar, spun pneumologii
O modificare facială ar putea fi un semn de cancer pulmonar, spun pneumologii
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana...
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana Budeanu: „Arată ca puii de Crevedia”. COSR a primit bani de la Dedeman pentru o vestimentație comparată cu hainele de lucru ale muncitorilor nepalezi
Produsele de pe Shein şi Temu s-ar putea scumpi. UE vrea taxe vamale...
Produsele de pe Shein şi Temu s-ar putea scumpi. UE vrea taxe vamale pentru toate comenzile
Surpriză totală pentru Irinel Columbeanu, în ziua în care a împlinit 67 de...
Surpriză totală pentru Irinel Columbeanu, în ziua în care a împlinit 67 de ani. Fostul fotomodel l-a făcut să uite de probleme
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Zi liberă pentru elevi și profesori! Ce se sărbătorește pe 5 iunie 2024
Zi liberă pentru elevi și profesori! Ce se sărbătorește pe 5 iunie 2024
Câți bani vor primi românii de la 1 iulie. Cu cât cresc salariile
Câți bani vor primi românii de la 1 iulie. Cu cât cresc salariile
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă...
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la Jilava, unde el și soția lui l-au conceput pe Aris.
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic...
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic Fritz: „În 2024, încă sunt timișoreni agresați și hărțuiți fără ca statul român să-i protejeze”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”