Life

De unde vin mezelurile de la Lidl, de fapt. Mulți români nu s-ar fi gândit la aceste țări

De unde vin mezelurile de la Lidl, unul dintre cele mai apreciate magazine din țară. Poate că mulți nu s-ar fi gândit la aceste țări.
18.03.2023 | 09:00
De unde vin mezelurile de la Lidl de fapt Multi romani nu sar fi gandit la aceste tari
De unde vin mezelurile de la Lidl. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

De unde vin mezelurile de la Lidl, de fapt? Mulți români poate nici nu s-au gândit că acestea provin din țările respective. Iată despre ce state este vorba!

De unde vin mezelurile de la Lidl. Din ce țări provin acestea

Mezelurile de la Lidl sunt unele care nu sunt disponibile și în alte magazine. Astfel, mulți români nici nu știu de unde provin acestea, dar răspunsul este simplu!

ADVERTISEMENT

Cele din brandul Cămara Noastră provin din România, iar cele vândute sub marca Pikok vin din Polonia, Cehia sau chiar și din țara noastră. De asemenea, mai există și brandul Dulano din Germania care este vândut la Lidl.

„Toate aceste preparate din carne, dar și multe altele îți stau la dispoziția sub marca Pikok. Alege-le pentru sendvișuri sau aperitive ori pentru o masă de prânz preparată rapid”, se arată pe site-ul retailerului la secțiunea de mezeluri.

ADVERTISEMENT

Totodată, în 2019, Lidl promova un nou brand marcă proprie, Rețeta Curată. Prin acesta erau eliminate o mulțime de substanțe dăunătoare și ar fi trebuit să rezulte mezeluri mai sănătoase pentru client.

Printre ele, o gamă de mezeluri marca proprie Lidl, fără soia, amidon sau gluten ori coloranți sintetici. Acestea erau, de fapt, rețete îmbunătățite de la mărcile proprii Cămara Noastră și Pikok, și puteau fi găsite la raft cu eticheta Rețetă Curată.

ADVERTISEMENT

Lidl are sute de furnizori locali

Lidl colaborează cu peste 350 de furnizori locali, care aprovizionează toate sortimentele din magazin, inclusiv produsele sezoniere. Sunt alte circa 300 de colaborări ale Lidl cu furnizorii locali nu numai pentru mezeluri, ci pentru toate produsele care sunt disponibile la raft.

Dar faptul că este vorba despre furnizori locali nu exclude și posibilitatea ca unele produse să fie și unele de import, pentru că poate exista o colaborare cu o firmă care aduce marfa din afară.

ADVERTISEMENT

Există, de asemenea, produse tradițional românești vândute la magazinele Lidl din țară, iar unele dintre acestea sunt trimise și la alte unități comerciale ale sale, în afara granițelor. Produsele „made în Romania” sunt vândute peste tot unde retailerul german mai are magazine.

ADVERTISEMENT