Sport

De Ziua României, unii petrec cu fasole și ciolan, noi punem ban peste ban! Facem 2000 de lei, cu o investitie de 4 mici și o bere!

Fotbalul internațional nu ține cont de sărbătoarea națională a României. Se joacă la foc automat în Europa, nu lipsesc meciurile din top 5 campionate, iar oferta este mai mult decât generoasă
01.12.2021 | 13:23
De Ziua Romaniei unii petrec cu fasole si ciolan noi punem ban peste ban Facem 2000 de lei cu o investitie de 4 mici si o bere
De 1 Decembrie, dăm lovitura cu un bilet spectaculos!
ADVERTISEMENT

Știm că astăzi este o zi dedicată cântecelor patriotice, „asezonate„ cu o tărie și un ciolan cu fasole la ceaun, dar noi încercăm să profităm de programul bogat al zilei pentru un bilet prin care să ne pregătim bugetul de moș Nicolae.

Ne axăm în principal pe top 5 campionate, într-o selecție de 8 recomandări, în care am combinat golurile cu favoritele. Nu uitați și de oferta specială din această lună de la SUPERBET, prin care puteți intra â7n forță, la o zi mare în calendar în fascinanta lume a pariurilor.

ADVERTISEMENT

Partea leului de pe bilet, ne-o luăm din Premier League!

Începem seria câștigătoare cu meciurile din Premier League. Dispută în aparență echilibrată la Londra. ”Ciocănarii” vor să continue lupta pentru Champions League în fața unei echipe-revelație în acest sezon. Totuși, ”pescărușii” parcă au mai obosit în ultimele runde, iar trupa lui David Moyes are forța să smulgă trei puncte, foarte importante în acest moment al sezonului.

Se anunță un duel de goluri la Watford, acolo unde sosește invincibila Chelsea. Deținătoarea Ligii Campionilor și-a recuperat toate gurile de tun din atac, iar trupa lui Ranieri practică, de la venirea italianului, un fotbal generos și plăcut ochiului.

ADVERTISEMENT

Întâlnire echilibrată la Southampton. Gazdele nu trec prin cea mai bună perioadă, iar Leicester dă semne de revenire după o serie de rezultate modeste. ”Vulpile” se desfășoară mai bine în condiții de deplasare și au șanse mari să iasă neînvinse, pentru o cotă mare la X2, 1,60.

Închidem periplul din Premier League cu ” Merseyside derby”. Este derby doar pe hârtie, pentru că stările de spirit în cele două tabere, și forma de moment sunt diametral opuse. Dacă pierde și azi, iar prestația echipei va fi în tonul ultimelor evoluții, Rafa Benitez are șanse mari să-și facă bagajele de la Everton. Liverpool are o poftă de joc și de goluri senzațională, iar ”cormoranii” sunt capabili să marcheze minim două goluri pentru a sta în continuare în plasa liderului Chelsea.

ADVERTISEMENT

Real și Inter, favoritele de forță de pe biletul câștigător!

Spania ne oferă o singură partidă, dar merită luată în seamă, avînd în vedere că Real Madrid trece printr-o perioadă foarte bună, Trupa lui Carlo Ancelotti a reușit să se impună cu Sevilla, după ce a fost condusă cu 1-0 și are mari șanse să ciupească și azi cele trei puncte în fața unui adversar incomod, dar și inconstant.

În deschiderea cronologică a biletului, riscăm puțin la Inter – Spezia. ”Nerr-azzurri” sunt o forță pe propriu, iar pe ”Meazza” se intersectează cel mai bun atac din Serie A cu cea mai slabă apărare. Gazdele marchează în ambele reprize este pronosticul nostru la acest meci, pentru o cotă elegantă, 1,60.

ADVERTISEMENT

În încheierea meciurilor din top 5 campionate, bifăm pe bilet și disputa de la Lyon. În ciuda parcursului inconstant din acest sezon, OL este o forță pe teren propriu, iar elevii lui Peter Bosz  pot să marcheze minim două goluri contra lui Reims.

Nu puteam rata meciul din Olanda, un 3+ fără emoții la Feyenoord – Heracles, un duel între două grupări extrem de ofensive,

Astfelm din 8 meciuri am făcut o cotă de 50 aproximativ, pe care am plasat-o deja, cu 35 de lei. O poți juca și tu sau te poți inspira din recomandările noastre. De asemenea, poți profita de oferta specială din această lună de la SUPERBET.

La mulți ani, România! Baftă, pariorii!

 

 

 

 

Cu doar 35 de lei putem câștiga 2000 de lei!
Cu doar 35 de lei putem câștiga 2000 de lei!
ADVERTISEMENT