Deac: „Am fost aproape de Steaua, dar am luat decizia corectă”

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri sportive
16/03/2018, 17:08
Deac: „Am fost aproape de Steaua, dar am luat decizia corectă”

Ciprian Deac traversează o formă de zile mari la Cluj, sub comanda lui Dan Petrescu. În vară, el a fost aproape să semneze cu Steaua, dar a ales să rămână în Gruia: “Am spus şi la acea vreme, au fost discuţii destul de avansate, dar mă bucur că am luat decizia corectă şi că joc acum la CFR Cluj.”

Acum vedeta CFR-ului se află în faţa unui nou titlu cu echipa din Cluj. Următorul adversar este însă urmăritoarea principală, FCSB, echipă care se află la doar două puncte în spatele echipei din Gruia. 

Deac nu îi va duce lipsa lui Dan Petrescu 

Derby-ul cu FCSB îi va prinde pe clujeni fără antrenorul lor pe banca de rezervă. Cu toate acestea, Deac susţine că e de datoria fotbaliştilor să îşi facă treaba pe gazon: “Ne pare rău că Dan Petrescu nu e alături de noi pe teren, dar nu joacă Mister, jucăm noi, şi trebuie să ne facem treaba.”

Veteranul lui CFR a căutat şi să glumească faţă de această situaţie: “Eu nu mă uit prea mult spre banca de rezerve. Chiar dacă ţipă, nu aud. În timpul meciului eşti concentrat la joc, nu prea sunt momente în care să te uiţi la bancă şi să asculţi indicaţiile”, a mai spus Deac.

Închide ×