Cine e cel mai bine pregătit jucător de la CFR: “Ne-a lăsat pe toţi mască”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
31/01/2018, 21:13
Cine e cel mai bine pregătit jucător de la CFR: “Ne-a lăsat pe toţi mască”

Ciprian Deac este lăudat de Bogdan Mara pentru ambiţia de care dă dovadă atunci când vine vorba de pregătirea fizică. Oficialul celor de la CFR Cluj spune că jucătorul în vârstă de 31 de ani a fost primul şi la testele efectuate în cadrul cantonamentului din Spania:

”La testele fizice pe care jucătorii le-au făcut în această iarnă, toţi au venit cu un nivel sau două mai sus faţă de vară. Deac, în schimb, a făcut 25 de nivele, ceea ce înseamnă ceva extraordinar. Este peste tot ce am auzit eu vreodată la un fotbalist. Nu cred că Ronaldo poate ajunge la un astfel de nivel.

“Când colegii erau la masă, el era la sală”

Este cel mai bun test pentru a vedea cât eşti de pregătit. Alergi, prima dată, 45 de metri într-un anumit timp. Apoi măreşti cu şase metri, dar timpul trebuie să rămână acelaşi. Şi tot aşa, din şase în şase metri, cu acelaşi timp. Un jucător normal face între 18 şi 20 de nivele, iar un fotbalist foarte bun ajunge la 22 de nivele. Înaintezi până nu mai poţi.

Ca să vă faceţi o idee, Bănel Nicoliţă, în vremurile sale bune, ştiţi cât alerga, a făcut cel mai mult 24. Deac a făcut 25 de nivele acum în iarnă. Ne-a lăsat pe toţi mască. În cantonament, el era la micul-dejun la 7:30, după care la ora 9:00, când ai lui colegi erau la masă, el era la sală, acolo unde petrecea o oră”, a spus Mara la un post de televiziune.

Ştirea MOMENTULUI

Avertisment pentru FCSB. “Nu vă culcați pe o ureche”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.