Carousel hot news

Deac: “Am făcut un joc urît! Ne va fi greu să ne salvăm, dar e bine că sîntem în insolvenţă!”

Ciprian Deac susţine că rezultatul este echitabil şi dezvăluie că formaţiei sale îi va fi foarte greu să se salveze de la retrogradare....
23.02.2015 | 20:07
Deac: “Am făcut un joc urît! Ne va fi greu să ne salvăm, dar e bine că sîntem în insolvenţă!”

Ciprian Deac susţine că rezultatul este echitabil şi dezvăluie că formaţiei sale îi va fi foarte greu să se salveze de la retrogradare.

Un punct este puţin pentru noi, dar rezultatul este echitabil. Ambele echipei au făcut un joc urît, dar nici terenul nu ne-a ajutat. Am arătat ca o echipă unită, acest lucru este cel mai important. E o diferenţă mare între echipa din tur şi cea de acum. Au venit jucători de la juniori, sîntem, din păcate, 13-14 care mergem la luptă e păcat. Nu aş fi crezut că mă voi lupta vreodată cu CFR la retrogradare. Sper să se rezolve problema cu punctele pentru că le-am muncit pe teren. Avem încredere în conducere. Ne va fi greu să ne salvăm! Sper să strîngem 11 jucători şi să ne prezentăm la meciuri. Nu am făcut transferuri, e o situaţie foarte grea. Partea bună e că am intrat în insolvenţă şi ne vom primi salariile”, a spus Deac la Digisport.

Întrebat dacă se teme că formaţia din Gruia ar putea fi desfiinţată, Deac a declarat: “Poate fi orice, dar sper să nu se ajungă pînă acolo. S-au construit multe în ultimii ani şi nu putem da cu piciorul”.

Deac nu regretă că a ales să continue la CFR Cluj. “Nu-mi pare rău că nu am plecat. Am avut oferte clare, dar doresc să-mi duc contractul la bun sfîrşit. Vin după o accidentare şi aveam nevoie de meciuri în picioare”, a spus Deac.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri