Cum şi-a bătut joc Daum de Deac: "Este bătrân". Reacţia neamţului

Romania, CFR Cluj, Ciprian Deac, Christoph Daum

UPDATE. Christoph Daum spune că nu i-a zis lui Ciprian Deac, de la CFR Cluj, că nu îl va utiliza pe motiv că este prea bătrân, aşa cum Iuliu Mureşan relatase.

"E incredibil ce a spus preşedintele lui CFR, că aş fi zis eu că Deac e bătrân. E incredibil! De ce trebuie mereu să mă apăr împotriva minciunilor?! I-am spus lui Ciprian că ne bazăm pe el, chiar dacă e mai mare ca vârstă", a declarat Christoph Daum.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

********************************************************************************************************

Iuliu Mureşan a povestit o discuţie pe care Ciprian Deac, jucătorul lui CFR Cluj, a avut-o cu selecţionerul României, Christoph Daum. Neamţul l-a chemat pe jucătorul ardelenilor pentru dubla cu Armenia şi Muntenegru şi i-a explicat de ce nu are de gând să-l bage în teren.

Oficialul celor de la CFR Cluj este foarte dezamăgit de comportamentul pe care neamţul l-a avut cu Deac şi spune că i se pare o bătaie de joc ceea ce s-a întâmplat:

"Să plece!"

Totodată, preşedintele celor de la CFR Cluj spune că neamţul ar trebui să plece cât mai repede de pe banca echipei naţionale a României! Deranjat de ceea ce s-a întâmplat cu Deac, Mureşan şi-a pierdut răbdarea cu Daum:

"M-am bucurat şi m-am întristat în acelaşi timp. Pentru că mi-a spus Ciprian că a fost chemat de selecţioner şi i-a spus: 'Ştii, nu o să te bag să joci, pentru că eşti prea bătrân'. Nu s-a uitat când l-a selecţionat la buletinul lui? Mi s-a părut o bătaie de joc! După asemenea comportamente şi greşeli, ce să zic... Să plece", a spus Mureşan pentru Telekom Sport.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Dinamo - CSM Iaşi
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091