Fotbal intern

“Debandada spaniolă” de la Dinamo a ajuns în AS. Ibericii anunță începutul sfârșitului în „Ștefan cel Mare”

22.11.2020 | 23:58
Debandada spaniola de la Dinamo a ajuns in AS Ibericii anunta inceputul sfarsitului in Stefan cel Mare
ADVERTISEMENT

Cotidianul AS anunță începutul sfârșitului la Dinamo, iar “debandada spaniolă”, așa cum o intitulează jurnaliștii iberici, este în plină desfășurare.

Jucătorii și staff-ul, nu mai amintim de ceilalí angajaí ai clubului, nu și-au mai primit salariile de peste 3 luni, fapt ce a dus la plecarea unor membrii din staff-ul antrenorului Cosmin Contra.

ADVERTISEMENT

Imposibilitate deja cronică de-a plăti salariile la timp manifestată de Pablo Cortacero a provocat o ruptură în cadrul echipei, inclusiv spaniolii aduși la club pe salarii „occidentale” fiind gata de plecare.

Începe “debandada spaniolă” la Dinamo. AS anunță începutul sfârșitului în Ștefan cel Mare

Cotidianul spaniol AS a dedicat un articol situației de la Dinamo. În momentul de față o serie întreagă de jucători spanioli evoluează pentru gruparea din Ștefan cel Mare: Borja Valle, Isma López, Tomás Mejías, Juan Cámara, René and Aleix García .

ADVERTISEMENT

Cortacero a promis că plățile salariale se vor efectua până pe 17 noiembrie, însă promisiunea nu s-a îndeplinit până acum și rezultatul este plecarea de la echipă a fizioterapeutului Jesus Arco și a preparatorului fizic George Neagu, care, neplătit de 5 luni, a ales să-și continue activitatea la Astra Giurgiu.

Borja Valle, unul dintre jucătorii spanioli de renume ajunși la Dinamo, a taxat atitudinea conducerii printr-un gest făcut după golul din partida cu Voluntari, lucru observat și de către presa din Spania.

ADVERTISEMENT

Borja Valle mesaj după plecarea lui Jesus Arco: “Pierdem prieteni în fiecare zi”

Borja Valle a postat un mesaj pe Instagram în care își exprimă regretul după plecarea lui Jesus Arco de lângă echipă: “Din nou spunem la revedere unui prieten, trist ceea ce trăim, în fiecare zi pierdem prieteni și asta ne afectează cel mai mult”.

Conaționalul și coechipierul său, Isma Lopez, a reacționat la rândul său printr-un mesaj: “Mare păcat. Mult succes prietenilor noștri”. Situația este una extrem de dificilă la Dinamo, restanțele salariale fiind pe termen lung între 2 luni și 5 luni chiar pentru unii membrii ai clubului, în funcție de momentul sosirii la echipă.

ADVERTISEMENT

Echipa condusă de Cosmin Contra se află pe locul 14 în clasamentul Ligii 1, cu doar două victorii în 11 partide disputate.

ADVERTISEMENT