Sport

Debora Peixoto, model de OnlyFans a primit o sumă uriașă pentru un show în tricoul Argentinei, semnat de Messi

Debora Peixoto, bomba-sexy de pe OnlyFans a primit o sumă uriașă pentru un show erotic, costumată în tricoul lui Messi cu autograful starului
25.05.2023 | 23:38
Peste 150.000 de dolari a făcut Debora Peixoto din OnlyFans. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Debora Peixoto, influencer și top model, a devenit virală pe internet după ce s-a pozat într-un tricoul al lui Messi de la naționala Argentinei și cu autograful campionului mondial.

Debora Peixoto, cel mai cunoscut model de lenjerie intimă, a pozat provocator în tricoul lui Messi

Debora Peixoto, cunoscut pe OnlyFans drept „The Flag of OnlyFans”, a primit o ofertă neașteptată din partea unui admirator. Acesta i-a oferit 10.000 de dolari pentru a poza doar în tricoul lui Messi de la naționala Argentinei semnat chiar de către atacantul lui PSG.

ADVERTISEMENT
Debora Peixoto în tricoul lui Lionel Messi
Peste 150.000 de dolari a făcut Debora Peixoto din OnlyFans. Sursă foto: Instagram

Frumoasa braziliancă a acceptat fără să stea pe gânduri și a trecut peste rivalitatea cu Argentina. Fanul a publicat apoi fotografiile pe rețele sociale, unde au devenit virale.

„Mi-a trimis tricoul și mi-a spus că după ce îi trimit fotografiile, pot să le postez pe cele pe care mi le-a lăsat pe rețele sociale. Am acceptat din moment ce mi-a trimis o sumă atât de mare”, a explicat ea.

ADVERTISEMENT

Brazilianca Debora Peixoto, mare fană a lui Lionel Messi

Debora a fost extrem de încântată de idee: „Mie îmi place foarte mult fotbalul, și fără niciun dubiu, Messi este unul dintre jucătorii mei preferați.

Nu mi-am imaginat niciodată că voi poza sexy într-un tricou al lui cu autograf. De fapt, nu credeam că voi intra niciodată în contact cu un lucru de-al lui”. 

ADVERTISEMENT

Urmăritorii ei brazilieni și nu numai i-au trimis zeci și zeci de mesaje în care i-au spus că ar trebui să pozeze provocator și în tricoul lui Neymar de la națională.

„Am început deja să mă obișnuiesc cu aceste cerințe neobișnuite. Nu e pentru prima oară când am fost rugată să fac ceva la nivelul ăsta. Cu siguranță nu va fi nici ultima oară”. 

ADVERTISEMENT

Modelul vrea să ajungă arbitru de tușă

Debora Peixoto își dorește din tot sufletul să ajungă arbitru asistent, s-a înscris la școală în Brazilia și ar putea oficia meciuri din sezonul viitor.

Până acum a câștigat peste 150.000 de dolari din Only Fans, însă a refuzat 2.000 de dolari să pozeze într-o pereche de pantaloni murdari cu fecale. Este mare fană a celor de la Flamengo și pozează deseori pe rețelele sociale în tricoul naționalei Braziliei, iar din păcate pentru fanii ei, este căsătorită cu un fotograf.

ADVERTISEMENT
Tags: