Fotbal intern

Debut cu nervi pentru antrenorul Andrei Cristea în Liga 1. A fost eliminat după o criză. Foto

14.02.2021 | 15:44
Debut cu nervi pentru antrenorul Andrei Cristea in Liga 1 A fost eliminat dupa o criza Foto
ADVERTISEMENT

Andrei Cristea a fost ales de conducerea celor de la Poli Iași pentru a deveni noul antrenor principal al echipei. Fostul atacant al lui Dinamo și al lui FCSB a fost eliminat la debutul în Liga 1.

Cristea a fost enervat la maximum de deciziile arbitrului Andrei Florin, iar centralul a decis să îl trimită în tribune în minutul 79 al partidei cu Astra Giurgiu, încheiată cu victoria echipei lui Eugen Neagoe.

ADVERTISEMENT

Andrei Cristea debutase oficial ca antrenor în Cupa României, la meciul pierdut de Poli Iași cu 0-3 pe terenul Petrolului Ploiești, însă duelul cu giurgiuvenii a fost prima sa partidă în Liga 1.

Debut cu nervi pentru antrenorul Andrei Cristea în Liga 1. A fost eliminat!

În vârstă de 36 de ani, Andrei Cristea este unul dintre cei mai importanți atacanți din istoria recentă a fotbalului românesc. Fost golgheter al campionatului, pe vremea când juca pentru Dinamo, Cristea a devenit acum antrenorul Politehnicii Iași.

ADVERTISEMENT

Implicat și într-un conflict de la distanță cu fostul antrenor, Daniel Pancu, atacantul a avut parte de un debut extrem de încins în Liga 1. Echipa sa a pierdut pe teren propriu, contra Astrei Giurgiu, cu scorul de 2-3, iar antrenorul a fost eliminat.

Totul s-a petrecut în minutul 79 al partidei, după ce Cristea a fost extrem de nervos la capătul unei faze desfășurate în careul giurgiuvenilor. Floriano Vanzo a căzut și a cerut penalty, însă arbitrul Andrei Florin i-a acordat galben pentru simulare.

ADVERTISEMENT

Și Doru Popadiuc a avut parte de același tratament din partea centralului, pentru că a protestat, iar Andrei Cristea a izbucnit și a protestat vehement, determinându-l pe arbitru să îl trimită în tribune cu ceva mai bine de 10 minute înainte de finalul meciului.

Debut cu nervi pentru antrenorul Andrei Cristea în Liga 1. A fost eliminat după o criză. Foto

Andrei Cristea a fost iritat și din cauza faptului că echipa sa a ajuns la două înfrângeri din două partide disputate cu el în rolul de antrenor principal. Poli Iași a primit trei goluri și de la Petrolul, în Cupă, și de la Astra, în campionat.

ADVERTISEMENT

Pentru moldoveni, urmează duelul cu Viitorul, care va avea loc la Ovidiu în data de 22 februarie, de la ora 18:30. Poli Iași este pe ultimul loc în Liga 1, cu doar 16 puncte după 23 de partide.

ADVERTISEMENT
Tags: