Debut cu gol pentru Andrei Miron la FCSB! Fundașul adus de la Botoșani e debusolat: „Frustrarea e mare! Trebuie să strângem rândurile”. VIDEO

Andrei Șchiopu   
în FCSB
22/02/2020, 22:10
Debut cu gol pentru Andrei Miron la FCSB! Fundașul adus de la Botoșani e debusolat: „Frustrarea e mare! Trebuie să strângem rândurile”. VIDEO
Andrei Miron în tricoul FCSB-ului. Sursă foto: digisport.ro

Andrei Miron a reușit să marcheze la debutul său de la FCSB, după doar un sfert de oră și confirmă forma bună pe care o traversează. Fostul fundaș de la FC Botoșani a fost titularizat de Bogdan Vintilă, deși nu a avut prea mult timp să se integreze în echipa vicecampioanei României.


UPDATE, 22 februarie, 22:10 / Miron a recunoscut la finalul meciului că ar fi preferat să nu înscrie, însă FCSB să învingă:  „E normal ca fanii să fie supărați, am controlat jocul și prima repriză și a doua repriză, mai bine nu dădeam eu gol și echipa câștiga, eram mai fericit.

Adversarul ne-a taxat, pentru că nu am reușit să marcăm. Trebuie să înceapă playoff-ul, să strângem rândurile și să obținem rezultate, echipa e bună. Nu știu de ce strigă demisia fanii, nu e treaba mea. E frustrare mare”.


Debut de vis pentru Andrei Miron la FCSB

Andrei Miron a înscris după doar un sfert de oră pentru FCSB, chiar la debut, în meciul cu Chindia Târgoviște, iar fanii vicecampioanei României au fost în extaz după reușita noului transfer.

Miron a fost servit perfect de Adi Popa, care a executat perfect o lovitură de la colțul terenului și l-a învins pe portarul oaspeților care a ieșit greșit pe centrare.

În actualul sezon, Andrei Miron a marcat două goluri în 20 de meciuri pentru FC Botoșani, iar după reușita din meciul cu Chindia a ajuns la trei goluri în competiția internă.

  • 25 de ani a împlinit Andrei Miron pe 28 mai
  • 9 prezențe și 1 gol are Andrei Miron în naționala României U21

„Îmi doresc să ajut echipa să câștige un nou titlu de campioană”

La prezentarea oficială la FCSB, Andrei Miron a vorbit despre planurile pe care le are odată cu transferul la vicecampioana României: „Sunt foarte fericit pentru că am ajuns la FCSB. Îmi doresc foarte mult să ajut echipa la câștigarea unui nou titlu, deoarece acest lucru este așteptat de toată lumea: conducere, jucători și, mai ales, suporteri!”.

„Gigi Becali are foarte mare încredere în mine, dar nu ştiu dacă o să intru titular din prima. Mă duc acolo, îmi aştept rândul şi când o să fie nevoie de mine o să vreau să dau randament.

Când joci la FCSB, e clar că te gândeşti şi la echipa naţională. Nu îmi place viaţa de noapte, nu o să fie o problemă”, a fost promisiunea pe care Andrei Miron i-a făcut-o lui Gigi Becali.

  • 800.000 de euro este cota de piață a lui Andrei Miron, conform transfermarkt.com
Închide ×