Fotbal intern

Debut cu gol pentru Andrei Miron la FCSB! Fundașul adus de la Botoșani e debusolat: „Frustrarea e mare! Trebuie să strângem rândurile”. VIDEO

22.02.2020 | 22:10
Debut cu gol pentru Andrei Miron la FCSB Fundasul adus de la Botosani e debusolat Frustrarea e mare Trebuie sa strangem randurile VIDEO
ADVERTISEMENT

Andrei Miron a reușit să marcheze la debutul său de la FCSB, după doar un sfert de oră și confirmă forma bună pe care o traversează. Fostul fundaș de la FC Botoșani a fost titularizat de Bogdan Vintilă, deși nu a avut prea mult timp să se integreze în echipa vicecampioanei României.


UPDATE, 22 februarie, 22:10 / Miron a recunoscut la finalul meciului că ar fi preferat să nu înscrie, însă FCSB să învingă:  „E normal ca fanii să fie supărați, am controlat jocul și prima repriză și a doua repriză, mai bine nu dădeam eu gol și echipa câștiga, eram mai fericit.

ADVERTISEMENT

Adversarul ne-a taxat, pentru că nu am reușit să marcăm. Trebuie să înceapă playoff-ul, să strângem rândurile și să obținem rezultate, echipa e bună. Nu știu de ce strigă demisia fanii, nu e treaba mea. E frustrare mare”.


Debut de vis pentru Andrei Miron la FCSB

Andrei Miron a înscris după doar un sfert de oră pentru FCSB, chiar la debut, în meciul cu Chindia Târgoviște, iar fanii vicecampioanei României au fost în extaz după reușita noului transfer.

ADVERTISEMENT

Miron a fost servit perfect de Adi Popa, care a executat perfect o lovitură de la colțul terenului și l-a învins pe portarul oaspeților care a ieșit greșit pe centrare.

În actualul sezon, Andrei Miron a marcat două goluri în 20 de meciuri pentru FC Botoșani, iar după reușita din meciul cu Chindia a ajuns la trei goluri în competiția internă.

ADVERTISEMENT
  • 25 de ani a împlinit Andrei Miron pe 28 mai
  • 9 prezențe și 1 gol are Andrei Miron în naționala României U21

„Îmi doresc să ajut echipa să câștige un nou titlu de campioană”

La prezentarea oficială la FCSB, Andrei Miron a vorbit despre planurile pe care le are odată cu transferul la vicecampioana României: „Sunt foarte fericit pentru că am ajuns la FCSB. Îmi doresc foarte mult să ajut echipa la câștigarea unui nou titlu, deoarece acest lucru este așteptat de toată lumea: conducere, jucători și, mai ales, suporteri!”.

ADVERTISEMENT

„Gigi Becali are foarte mare încredere în mine, dar nu ştiu dacă o să intru titular din prima. Mă duc acolo, îmi aştept rândul şi când o să fie nevoie de mine o să vreau să dau randament.

Când joci la FCSB, e clar că te gândeşti şi la echipa naţională. Nu îmi place viaţa de noapte, nu o să fie o problemă”, a fost promisiunea pe care Andrei Miron i-a făcut-o lui Gigi Becali.

  • 800.000 de euro este cota de piață a lui Andrei Miron, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT