Sporturi

Debut fabulos în Fed Cup! Jaqueline Cristian întoarce de la 3-5 şi câştigă primul set cu patru game-uri consecutive de poveste. VIDEO

08.02.2020 | 18:13
Debut fabulos în Fed Cup! Jaqueline Cristian întoarce de la 3-5 şi câştigă primul set cu patru game-uri consecutive de poveste. VIDEO
Jaqueline Cristian a câștigat primul set al meciului cu Veronika Kudermetova
ADVERTISEMENT

Jaqueline Cristian, aflată la primul meci pentru echipa de FED Cup a României, a avut un joc entuziasmant în primul set al meciului cu Veronika Kudermetova, în care s-a impus cu 7-5, după ce a câștigat patru game-uri consecutive.

Revenire de senzație a lui Jaqueline Cristian

Jaqueline Cristian, aflată pe locul 197 în ierarhia mondială, a început cum nu se putea mai prost primul set pentru echipa de FED Cup a României. Pe propriul serviciu, în fața Veronikăi Kudermetova, sportiva noastră a cedat în chiar game-ul inaugural, iar după doar cinci minute, rusoaica avea 2-0.

Plusul de experiență al Kudermetovei s-a văzut și în continuarea setului, sportiva aflată pe locul 38 WTA ajungând să conducă cu 5-3, cu un break avans, moment în care ceva s-a schimbat în jocul lui Cristian.

ADVERTISEMENT

Sportiva noastră și-a făcut fără emoții serviciul, ducând scorul la 5-4, iar în game-ul următorul a cedat un singur punct pe serviciul advers, reușind să egaleze pentru prima dată în meci. Au urmat încă două game-uri jucate excelent de Jaqueline Cristian, care a reușit să câștige setul în fața Veronikăi Kudermetova, jucătoare de top 40 WTA, cu semifinală la Hobart în acest început de sezon.

Statisticile primului set

Veronika Kudermetova a avut nu mai puțin de 20 de greșeli neforțate în primul set al meciului, față de doar nouă ale jucătoarei noastre.

ADVERTISEMENT

Rusoaica a avut șase lovituri câștigătoare, cu două mai multe decât Jaqueline, care a reușit și trei ași. Sportiva noastră, locul 197 WTA la simplu, a câștigat doar 59% dintre punctele jucate pe propriul său serviciu, dar a contrabalansat pe al doilea serviciu, luând 10 dintre cele 13 puncte jucate, un procentaj de 77%, față de doar 33% a rusoaicei.

  • Ași: 3 Cristian, 2 Kudermetova
  • Duble greșeli: 1 Cristian, 0 Kudermetova
  • Puncte câștigate pe primul serviciu: 59% (13/22) Cristian, 68% (17/25) Kudermetova
  • Puncte câștigate pe serviciul secund: 77% (10/13) Cristian, 33% (3/9) Kudermetova
  • Lovituri câștigătoare: 4 Cristian, 6 Kudermetova
  • Erori neforțate: 9 Cristian, 20 Kudermetova
  • Puncte câștigate la fileu: 0/2 Cristian, 1/2 Kudermetova
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri