Fotbal intern

Debut cu năbădăi pentru Parfait Mandanda la Dinamo! A făcut „botezul” cu galeria „câinilor”

08.03.2019 | 23:13
Debut cu nabadai pentru Parfait Mandanda la Dinamo A facut botezul cu galeria cainilor

Dinamo București a învins pe Dunărea Călărași, scor 2-0, în prima etapă din play-out-ul Ligii 1 Betano. Meciul contra formației lui Dan Alexa a reprezentat debutul pentru noul portar al „câinilor”, internaționalul congolez Parfait Mandanda. Fratele celebrului Steva Mandanda a avut o evoluție destul de bună pentru trupa din Ștefan cel Mare, dar nu a scăpat de ironiile fanilor lui Dinamo.

Parfait Mandanda a debutat la Dinamo, sub privirile fanilor „câinilor”

Parfait Mandanda a avut o intervenție bizară, cu genunchiul, la o lovitură liberă executată de Conor Henderson în minutul 26 al partidei din Groapă. Apoi, în a doua repriză Mandanda a dat din nou emoții fanilor dinamoviști. Parfait a parat un șut al lui Valentin Munteanu, dar a scăpat însă mingea în față.

Încă de la prima intervenție, Mandanda a fost ironizat de fanii lui Dinamo, prezenți într-un număr foarte mic la partida cu Dunărea Călărași. Cu toate acestea, Parfait a fost chemat să salute galeria la sfârșitul meciului, unde a fost inițiat în rivalitatea cu cei de la FCSB.

Parfait Mandanda a avut un debut bun la Dinamo

Parfait Mandanda a ajuns la Dinamo după despărțirea de Sean McDermott

Dinamo a început anul 2019 cu irlandezul Sean McDermott în poartă. Acesta nu a primit gol în primele două meciuri, dar a fost bătut de 2 ori în meciul decisiv la play-off cu FC Botoșani. După această partidă, McDermott a decis să își rezilieze înțelegerea cu Dinamo. FANATIK a scris atunci că irlandezului nu i-a plăcut viața în București.

În locul lui McDermott a fost adus Parfait Mandanda, cel care a venit sub formă de împrumut de la formația belgiană RSC Charleroi, club la care a fost legitimat în ultimii opt ani. El a fost juniorul formației Girondins de Bordeaux.

  • 400.000 de euro este cota lui Parfait Mandanda, potrivit transfermarkt.de
  • 7 selecții are noul goalkeeper al lui Dinamo în naționala RD Congo