Sport

Debut sold-out pentru Lionel Messi la PSG! Ce record va fi doborât la meciul cu Reims

Debutul lui Lionel Messi în Ligue 1 este așteptat cu sufletul la gură, iar starul argentinian o va face la meciul Reims - PSG, de duminică, 29 august
24.08.2021 | 14:35
Debut soldout pentru Lionel Messi la PSG Ce record va fi doborat la meciul cu Reims
ADVERTISEMENT

Clubul Reims a cunoscut o adevărată “explozie” a vânzării de bilete, iar responsabilul Alexandre Jeannin susține că meciul va fi sold-out.

Sold-out pentru debutul lui Leo Messi

S-au vândut 6.000 de bilete doar sâmbătă și duminică, iar partida va fi tocmai pe 29 august, adică la 8 zile de la momentul punerii în vânzare a tichetelor.

ADVERTISEMENT

Alexandre Jeannin precizează că au fost cumpărate bilete de către fanii din toată lumea, iar la meci vor fi prezenţi spectatori din China, India, Thailanda, Egipt sau Coreea de Sud.

Record de acreditări la debutul lui Lionel Messi în Ligue 1, la meciul Reims – PSG

Și reprezentanții presei vor fi în număr foarte mare pe stadion. Numărul acreditărilor de presă a bătut deja recordul stabilit de prezența lui David Beckham, din 2013, tot într-un meci cu PSG, când britanicul juca pentru parizieni.

ADVERTISEMENT

La acea dată au fost 113 acreditări, iar acum s-au aprobat deja 122, record absolut pentru arena de 21.029 de locuri, Auguste-Delaune.

Astfel, vor fi prezenți și jurnaliști de la unele publicații care nu prea vin la astfel de meciuri, precum cei americani de la Forbes și Washington Post, însă și ziariști argentinieni de la Clarin.

ADVERTISEMENT

Debutul lui Lionel Messi la PSG se apropie

Argentinianul se antrenează alături de colegii săi şi trage tare ca să fie în formă fizică maximă pentru primul lui meci.

Pe 10 august s-a făcut transferul lui Lionel Messi, iar PSG a avut două meciuri de atunci, ambele în Ligue 1, dar argentinianul nu a fost în lot pentru niciunul dintre ele.

ADVERTISEMENT

PSG a bătut cu 4-2 pe Strasbourg pe 14 august, pe teren propriu, şi cu 4-2 la Brest, pe 20 august. Marile vedete, Messi şi Neymar au lispit de fiecare dată.

Messi a afirmat că o să debuteze când se va simți 100% pregătit fizic.

Mauricio Pochettino, antrenorul lui PSG, a dezvăluit că Lionel Messi ar putea să joace în premieră în Ligue 1. Anunţul tehnicianului a venit la conferinţa de presă ulterioară meciului cu Brest.

„Messi s-a antrenat foarte bine în această săptămână. Dacă totul decurge bine, el ar putea fi introdus în lotul pentru meciul cu Reims“, a declarat Pochettino.

ADVERTISEMENT