VIDEO. Spectacol! Ianis Hagi, din nou DECISIV pentru Fiorentina!

Daniel Vlad   
in Stiri sportive
18/07/2016, 10:42
VIDEO. Spectacol! Ianis Hagi, din nou DECISIV pentru Fiorentina! GALERIE FOTO

Ianis Hagi continuă să impresioneze la Fiorentina, asta în ciuda vîrstei pe care jucătorul român o are, doar 17 ani.

Ianis a prins din nou 11-le de start al Fiorentinei. Hagi Jr a fost în echipa de start la meciul cu Salo din C1, cîştigat de fosta echipă a lui Mutu cu 3-1.

VIDEO AICI

Ianis a avut o mare şansă de a înscrie în prima repriză, însă şutul pe care l-a trimis de la marginea careului n-a avut suficientă forţă. Eforturile lui Hagi au contat, însă, pe tabelă. El a fost cel care a pasat deciziv la golul de 2-0 al lui Ilicic.

––––––––––––––––––––––-

VEZI AICI BARA ŞI PASA DE GOL

În tricoul viola a debutat chiar în formaţia de start şi Ianis Hagi, iar evoluţia acestuia a fost una foarte bună. Fiul lui Gică Hagi a fost aproape chiar de un gol, în minutul 10, dar mingea trimisă de acesta cu stângul, din afara careului, fără preluare, s-a oprit în transversala porţii adverse.

Ianis s-a simţit foarte bine la noua sa echipă, chiar dacă adversarul a fost unul modest. După ce a dat o bară tînărul jucător român l-a mulţumit pe tehnicianul Paulo Sousa, după ce a dat şi o pasă de gol.

Golurile italienilor au fost marcate de Rossi 9 şi 44 (penalty), Baez 21 şi 22, Diakhate 27, Gilberto 34, Zarate 59 şi 63, Chiesa 76 şi Ilici 83.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×