VIDEO. Spectacol! Ianis Hagi, din nou DECISIV pentru Fiorentina!

Ianis Hagi continuă să impresioneze la Fiorentina, asta în ciuda vîrstei pe care jucătorul român o are, doar 17 ani.

Ianis a prins din nou 11-le de start al Fiorentinei. Hagi Jr a fost în echipa de start la meciul cu Salo din C1, cîştigat de fosta echipă a lui Mutu cu 3-1.

VIDEO AICI

Ianis a avut o mare şansă de a înscrie în prima repriză, însă şutul pe care l-a trimis de la marginea careului n-a avut suficientă forţă. Eforturile lui Hagi au contat, însă, pe tabelă. El a fost cel care a pasat deciziv la golul de 2-0 al lui Ilicic.

-------------------------------------------------------------------

VEZI AICI BARA ŞI PASA DE GOL

În tricoul viola a debutat chiar în formaţia de start şi Ianis Hagi, iar evoluţia acestuia a fost una foarte bună. Fiul lui Gică Hagi a fost aproape chiar de un gol, în minutul 10, dar mingea trimisă de acesta cu stângul, din afara careului, fără preluare, s-a oprit în transversala porţii adverse.

Ianis s-a simţit foarte bine la noua sa echipă, chiar dacă adversarul a fost unul modest. După ce a dat o bară tînărul jucător român l-a mulţumit pe tehnicianul Paulo Sousa, după ce a dat şi o pasă de gol.

Golurile italienilor au fost marcate de Rossi 9 şi 44 (penalty), Baez 21 şi 22, Diakhate 27, Gilberto 34, Zarate 59 şi 63, Chiesa 76 şi Ilici 83.