Fotbal intern

Debutantul Mihai Bordeianu și Adrian Păun au plecat direct la Cluj după România – Malta. CFR Cluj are meci în campionat. VIDEO

08.09.2019 | 23:28
Debutantul Mihai Bordeianu si Adrian Paun au plecat direct la Cluj dupa Romania  Malta CFR Cluj are meci in campionat VIDEO

Meciul România – Malta 1-0 este unul care va fi uitat repede de majoritatea jucătorilor și fanilor României. Există însă doi jucători, Mihai Bordeianu și Adrian Rus, pentru care meciul de la Ploiești va rămâne un reper, fiind meciul debutului la prima reprezentativă.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,44 este cota pentru ”peste 2,5 goluri” în Estonia – Olanda. Vezi toate cotele AICI

Mihai Bordeianu și Adrian Păun au plecat direct la Cluj după România – Malta

Mihai Bordeianu a fost unul dintre jucătorii care l-au mulțumit pe Cosmin Contra după meciul cu Malta. La primul meci sub tricolor, mijlocașul campioanei CFR Cluj a făcut un meci bun, fără erori, și a confirmat parcursul său ascendent din ultimele luni.

Imediat după meci, Bordeianu, alături de colegul său de la club și națională, Adrian Păun, doar rezervă cu Malta, s-au grăbit să plece spre Cluj. Graba lor este explicată de faptul că Dan Petrescu pregătește meciul din runda a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1, cu FC Voluntari. CFR joacă în prima zi a etapei, vineri, 13 septembrie.

Trei jucători a dat CFR Cluj la națională pentru dubla cu Spania și Malta

Dacă FCSB și Dinamo nu au avut niciun jucător la lot, CFR Cluj a dat nu mai puțin de trei. În afară de Adrian Păun și Mihai Bordeianu, în lotul lui Contra s-a mai aflat și Ciprian Deac, titular în meciul cu Spania de joi.