Sport

Debutul lui Lionel Messi la PSG se apropie. Anunţul antrenorului Mauricio Pochettino

Cel mai aşteptat moment la Paris, primul meci al lui Lionel Messi pentru PSG, e aproape.
21.08.2021 | 17:14
Debutul lui Lionel Messi la PSG se apropie Anuntul antrenorului Mauricio Pochettino
ADVERTISEMENT

Lionel Messi a semnat cu PSG din postura de jucător liber de contract, dar nu a apucat să debuteze pentru noua sa echipă. Argentinianul se antrenează alături de colegii săi şi trage tare ca să fie în formă fizică maximă pentru primul lui meci.

Pe 10 august s-a făcut transferul lui Lionel Messi, iar PSG a avut două meciuri de atunci, ambele în Ligue 1, dar argentinianul nu a fost în lot pentru niciunul dintre ele.

ADVERTISEMENT

PSG a bătut cu 4-2 pe Strasbourg pe 14 august, pe teren propriu, şi cu 4-2 la Brest, pe 20 august. Marile vedete, Messi şi Neymar au lispit de fiecare dată.

Următorul meci pentru parizieni este pe 29 august, în deplasare, la Reims. Fluierul de start se dă la ora 21:45, iar stadionul ar putea fi umplut la capacitate maximă.

ADVERTISEMENT

Pentru că Mauricio Pochettino, antrenorul lui PSG, a dezvăluit că Lionel Messi ar putea să joace în premieră în Ligue 1. Anunţul tehnicianului a venit la conferinţa de presă ulterioară meciului cu Brest.

„Messi s-a antrenat foarte bine în această săptămână. Dacă totul decurge bine, el ar putea fi introdus în lotul pentru meciul cu Reims“, a declarat Pochettino.

ADVERTISEMENT

Messi şi Neymar, escapadă în Spania

Messi şi Neymar nu au făcut parte din lotul lui PSG pentru meciul câştigat la Brest în acest weekend. Cei doi au mers în Spania, la fostul lor coleg de la Barcelona, Luis Suarez.

Messi şi Neymar au fost zăriţi pe aeroportul din Barcelona, veniţi cu avioane diferite. Ambii se îndreptau spre Castelldefels, unde se află locuinţa uruguayanului Luis Suarez, scrie presa spaniolă.

ADVERTISEMENT

Suarez nu a fost nici el titular pentru Atletico în starul sezonului. Atacantul a intrat în minutul 65 al partidei de la Celta Vigo, câştigată de madrileni cu 2-1.

Uruguayanul n-a reuşit să-şi treacă numele pe lista marcatorilor, golurile fiind marcate de Correa (23 şi 64), respectiv Aspas (59) din penalty. Meciul s-a terminat cu scandal, Hermoso şi Mallo fiind eliminaţi pentru o altercaţie.

ADVERTISEMENT
Tags: