Fotbal international

Debutul lui Ronaldo la Juventus, întrerupt de fani! Meciul a fost abandonat. Video

12.08.2018 | 21:02
Debutul lui Ronaldo la Juventus intrerupt de fani Meciul a fost abandonat Video
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a marcat în partida de debut la Juventus, dar meciul a fost abandonat în minutul 70 după ce fanii echipei au pătruns pe teren în tradiţionalul meci dintre formaţia de tineret şi cea de juniori a clubului din Torino. Starul portughez a deschis scorul în minutul 8, însă partida avea să fie abandonată după intrarea fanilor la scorul de 5-0.

Campioana din Serie A a deschis scorul datorită golului marcat de lusitan, iar până la pauză scorul avea să ajungă la 4-0 după cele două goluri marcate de Paulo Dybala şi Capellini. Juventus a punctat din nou în minutul 50 al jocului prin Claudio Marchisio, ceea ce avea să fie ultima reuşită a meciului.

ADVERTISEMENT

5000 de fani au venit să vadă debutul lui Ronaldo la Juventus

La doar o lună de la transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus de la Real Madrid în schimbul sumei de 100 de milioane de euro stocul de tricouri a fost epuizat. Din nefericire pentru fanii campioanei din Serie A, oficialii clubului vor pune în vânzare noi echipamente cu numele starului lusitan doar în septembrie.

Juventus dispută în fiecare an un meci amical tradiţional împotriva echipei U-21 a echipei la Villar Persoa, o localitate micuţă aflată la 40 de kilometri de Torino. Locaţia  nu este aleasă întâmplător, în localitatea respectivă având o proprietate importantă familia Agnelli. Duelul dintre cele două formaţii se dispută a devenit o adevărată tradiţie înainte de startul fiecărui sezon, iar echipa B a clubului a produs un adevărat şoc în 1995 atunci când formaţia secundă a învins prima echipă cu 3-2.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a ajuns în această vară la Juventus Torino în schimbul sumei de 105 milioane de euro şi a evoluat pentru prima dată în tricoul noii echipe. Starul portughez a semnat un contract pe patru sezoane şi va încasa anual un 30 de milioane de euro. Deţinătorul Balonului de Aur a intrat în 2018 într-un conflict cu Florentino Perez fiind nemulţumit de modul în care a fost tratat în momentul în care a avut probleme cu fiscul spaniol.

Fotbalistul trecut pe la Real Madrid şi Manchester United va debuta oficial în tricoul celor de la Juventus Torino pe 19 august, într-o partidă contra lui Chievo. Jucătorul de 32 de ani va încerca să câştige al optulea titlu consecutiv în Serie A pentru campioana en-titre.

ADVERTISEMENT

Ronaldo a ajuns în această vară la Juventus cu scopul de a câştiga trofeul Ligii Campionilor, cel pe care  torinezii nu l-au mai cucerit din 1996. “Bătrâna Doamnă” a pierdut cinci finale în 1997, 1998, 2003, 2015, 2017, ultima fiind chiar în faţa celor de la Real Madrid. Vedeta portugheză a marcat în finala din urmă cu un an, disputată pe Wembley, şi le-a câştigat respectul definitiv al fanilor torinezi în urma golului marcat dintr-o foarfecă spectaculoasă în ultimul sezon din Liga Campionilor.

“Îl cheamă Cristiano Ronaldo. Și este jucătorul lui Juventus!

Juventus Torino anunță că a ajuns la un acord cu Real Madrid pentru transferul definitiv al lui Cristiano Ronaldo pentru suma de 100 de milioane de euro, plătibili în doi ani, plus contribuția de solidaritate de 12 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Jucătorul a semnat cu Juventus pe 4 ani, contractul fiind valabil până pe 30 iunie 2022″ a fost anunţul celor de la Juventus în momentul transferului

Debutul lui Ronaldo la Juventus, întrerupt de fani
Debutul lui Ronaldo la Juventus, întrerupt de fani
ADVERTISEMENT