Sport

Decăderea lui Dan Nistor, sub semnul întrebării: „E un jucător prea bun, care a dispărut dintr-o dată”

Ionel Dănciulescu a analizat decăderea lui Dan Nistor la Universitatea Craiova și nu crede că problemele au venit de pe urma jocului prestat de mijlocaș.
30.07.2022 | 08:04
Decaderea lui Dan Nistor sub semnul intrebarii E un jucator prea bun care a disparut dintro data
Decăderea lui Dan Nistor, sub semnul întrebării. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Dan Nistor și Ionuț Vînă au fost excluși de la Universitatea Craiova înainte de meciul cu FK Vllaznia, contând pentru manșa secundă a turului 2 preliminar din Conference League.

Decăderea lui Dan Nistor, sub semnul întrebării

Ionel Dănciulescu a comentat decăderea lui Dan Nistor și crede că problemele mijlocașului la Universitatea Craiova nu au venit din punct de vedere sportiv.

ADVERTISEMENT

Fostul atacant al lui Dinamo și al naționalei României a explicat și cum se poate colabora cu Dan Nistor, pentru a nu se ajunge la conflicte care nu fac bine nimănui:

„Chiar nu înțeleg ce s-a întâmplat cu Dan Nistor. A jucat bine la Craiova, și-a prelungit contractul, a jucat și cu Reghecampf și brus a scăzut.

ADVERTISEMENT

Sunt de acord că Dan Nistor e un jucător mai capricios, dar dacă știi cum să vorbești cu el, dacă știi cum să îl iei, dă un randament foarte bun.

E un jucător prea bun, care a dispărut dintr-o dată. Nu cred că s-a întâmplat ceva din punct de vedere fotbalistic.

ADVERTISEMENT

Problema e că el nu mai jucase nici pe finalul mandatului lui Reghecampf. E un jucător care te ajută fantastic”, a mai spus Ionel Dănciulescu, la TV DigiSport.

  • 34 de ani are Dan Nistor

Sorin Cârțu i-a taxat pe jucătorii excluși de la U Craiova

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, i-a taxat pe jucătorii excluși de la echipă, explicând ce nu se mai tolerează la echipă: „Nu că am ajuns la capătul răbdării, dar la ce s-a întâmplat cu eliminarea de anul trecut, cea de acum doi ani… nu ne fac cinste.

ADVERTISEMENT

Să nu uităm că mulți dintre jucătorii despre care a vorbit domnul Rotaru, au fost pe teren la acele meciuri. Normal că se ajunge să iei și anumite măsuri”.

Cine nu ține rândul cu noi, sigur că luăm măsuri cu ei. Orice se poate discuta despre jucători. Faptul că nu ești în teren a cui e vina? A mea, a antrenorului? Nu e a ta?

De-aia erau aici și ne-am pus mari speranțe să joace. Jucători considerați foarte importanți, că dacă am fi vrut să scăpăm de Nistor, nu îi mai prelungeam contractul anul trecut. Nu e un puseu de încredere dat anul trecut? Nu mai comentez mai mult”, a mai spus Sorin Cârțu.

  • 900.000 de euro este cota de piață a lui Dan Nistor, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Rapid: 2,07 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT