Fotbal intern

Jurnalistul Decebal Rădulescu, lăsat în chiloţi de naţionala de tineret a României. Imagini memorabile

01.07.2019 | 22:20
Decebal Rădulescu şi-a onorat pariul cu Ilie Dumitrescu, venind în chiloţi în studioul Digi Sport

Jurnalistul Decebal Rădulescu s-a prezentat luni seară în studioul Digi Sport, pentru a onora pariul pus cu fostul internațional Ilie Dumitrescu, înainte de startul turneului final al CE de tineret din Italia, turneu la care naționala condusă de Mirel Rădoi a avut o evoluție de excepție, calificându-se în semifinale și obținând automat prezența la Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo, din 2020.

Decebal Rădulescu, urmașul lui Garry Lineker în România. A apărut în chiloți în studioul Digi Sport

Decebal Rădulescu a pierdut pariul și și-a asumat acest eșec, venind în emisiune în chiloți, conform înțelegerii. Înainte de Euro jurnalistul și Ilie Dumitrescu au pus un pariu pe calificarea echipei naționale de tineret în semifinale. Ilie Dumitrescu a fost foarte ferm, afirmând că România va ajunge în primele patru, în timp ce Decebal Rădulescu a spus că nu vom reuși o asemenea performanță. Pariul pus în studioul Digi Sport consta ca învinsul să vină în lenjerie intimă în studio, ceea ce Decebal Rădulescu a făcut-o cu bucurie.

De altfel, jurnalistul a și anunțat pe contul de Facebook faptul că va veni cum a promis și o va face cu toată bucuria pentru faptul că jucătorii lui Mirel Rădoi l-au adus în această postură. „Recunosc că nu m-am gândit o clipă că putem ajunge aici. Nu puteam să mă mint. Dar am greşit. Câteodată e nevoei de curaj, de optimism dus la extrem şi lucrurile ies aşa cum îţi doreşti. Dintr-odată, lumea se deschide. Aşa a fost cu Under 21. De azi, pentru mine se va numi «After 94». Bravo, băieţi! Şi, da! Am un pariu public cu Ilie Dumitrescu, pariu pe care-l voi respecta întocmai. Ilie a crezut de la început. După calificare am făcut prinsoarea”.

Decebal Rădulescu a pariat că România U21 nu va ieşi din grupa de la Euro, Ilie Dumitrescu a pronosticat semifinale, au pariat și cel care a pierdut a venit în chiloți în fața națiunii…

Englezul a pierdut un pariu pe Leicester City

„A urmat tragerea la sorţi. Cu grupa asta a morţii. Am încercat să mă uit atent în ochii lui Ilie atunci. Să-l simt slab. Să-l simt deja învins. Pentru că eu mă vedeam deja câştigător. Ilie nu s-a clintit. Mi-a zis «Mergem până la capăt cu pariul!» Ai câştigat, Ilie! Dar să ştii că eu sunt fericit că am pierdut”.

În 2016 fostul mare internațional englez Garry Lineker, actualmente moderator al emisiunii „Match of the Day”, a fost nevoit să vină la emisiune în lenjerie intimă, după ce Leicester City a produs una dintre cele mai mari surprize din fotbalul englez, câștigând, cu Claudio Ranieri pe bancă, titlul în Premier League.

Tags:
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică...
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică la Bac. Visează să dea la Drept
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a...
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a părăsit România, unde a venit pentru a-şi vedea tatăl la azil!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
Răsturnare de situație. De ce a murit tânăra atacată de urs la Bușteni....
Răsturnare de situație. De ce a murit tânăra atacată de urs la Bușteni. Medicii au stabilit totul
Tragedia care a șocat România. E înfiorător prin ce a trecut fata ucisă...
Tragedia care a șocat România. E înfiorător prin ce a trecut fata ucisă de urs
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși