A decedat pe patul de spital! ”Avea arsuri grave!”

Ionuţ Cataramă   
in Stirea zilei
23/08/2016, 23:59
A decedat pe patul de spital! ”Avea arsuri grave!”

Incendiu devastator la Petromidia, luni seara, în urma căruia patru persoane au suferit arsuri puternice. Din nefericire, una dintre ele şi-a pierdut viaţa a doua zi, dimineaţa.

Patru oameni au fost răniţi în urma exploziei de la Năvodari. Bărbatul de 48 de ani cu arsurile cele mai grave a decedat marţi dimineaţa.

“A decedat pacientul cu arsuri de peste 90% din suprafaţa corpului, în cursul dimineţii”, a fost anunţul unuia dintre medici.

Un alt bărbat, de 49 de ani, are arsuri de gradul II-III pe 23-25% din suprafata corpului. Este stabil, în continuare intubat şi i s-a efectuat o bronhoscopie. În funcţie de rezultat, medicii vor decide dacă va fi detubat.

“A decedat pacientul cu arsuri de peste 90% din suprafata corpului, in cursul diminetii”, a spus Gorgan.

Ştirea MOMENTULUI

Manchester City – Huddersfield 5-1! Hattrick realizat de Aguero

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×