ADVERTISEMENT
Cele mai citite

MUTAREA ANULUI: Rusescu, înapoi la Steaua din vară!

UPDATE! Raul Rusescu s-ar putea întoarce la Steaua mai devreme decît şi-ar fi imaginat. Ziarele portugheze scriu că Braga nu îl va cumpăra pe Rusescu în vară de la Sevilla. În aceste...
Autor: Marian Popovici | 27.04.2014 | 13:29

UPDATE! Raul Rusescu s-ar putea întoarce la Steaua mai devreme decît şi-ar fi imaginat. Ziarele portugheze scriu că Braga nu îl va cumpăra pe Rusescu în vară de la Sevilla. În aceste condiţii, românul ar putea să se întoarcă la echipa antrenată de Reghecampf, mai ales că Steaua se va despărţi aproape sigur de Piovaccari şi Kapetanos în această vară.

ADVERTISEMENT

Românul se va întoarce la Sevilla însă e puţin probabil să intre în planurile lui Unai Emery şi astfel e aproape sigur că va fi cedat la altă echipă. Steaua se gîndeşte la o calificare în grupele Ligii Campionilor şi pentru asta are nevoie de mutări în ofensivă, Raul Rusescu fiind soluţia la îndemîna roş-albaştrilor. 

Deşi în urmă cu 2 luni, oficialii clubului Braga au anunţat că îl vor cumpăra pe Raul Rusescu, situaţia s-a schimbat. Ziarul Record scrie că  echipa portugheză nu va mai activa clauza de cumpărare a românului de la Sevilla din vară în valoare de 3 milioane de euro. 

ADVERTISEMENT

Principalul motiv invocat de conducere este ratarea calificării în Europa în sezonul următor şi astfel, nu se vor mai putea baza pe banii veniţi de la UEFA. Raul Rusescu a impresionat în primele meciuri, reuşind să înscrie de 6 ori în primele 10 meciuri la Braga însă evoluţiile lui nu au fost prea bune în ultimele etape.

Raul Rusescu va ajunge în vară la Sevilla, însă e greu de crezut că se va impune la echipa spaniolă. Atît Gameiro cît şi Bacca au marcat multe goluri şi antrenorul Unai Emery s-a bazat rareori pe român în cele 6 luni pe care le-a petrecut Rusescu la Sevilla.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!