Life

Betty White a lăsat un mesaj video fanilor înainte să moară. Voia să-l facă public la împlinirea a 100 de ani

Noi detalii ies la iveală după moartea celebrei actrițe Betty White. S-a descoperit un mesaj video, filmat pentru fani, înainte ca ea să plece din această lume.
22.01.2022 | 19:27
Betty White a lasat un mesaj video fanilor inainte sa moara Voia sal faca public la implinirea a 100 de ani
ADVERTISEMENT

Betty White voia să publice mesajul video pe data de 17 ianuarie 2022, când împlinea 100 de ani. Din nefericire, a murit cu puțin timp înaite să facă asta, pe 31 decembrie 2021.

În mesajul video, Betty White le mulțumea fanilor pentru toată iubirea pe care i-au arătat-o de-a lungul timpului. Cu o voce răgușită, dar cu un zâmbet larg pe buze, Betty White și-a îndemnat admiratorii să-i rămână aproape în continuare.

ADVERTISEMENT

Betty White, mesaj pentru fani: ”Rămâneți aproape”

”Voiam doar să vă mulţumesc tuturor pentru dragostea şi susţinerea voastră de-a lungul anilor. Mulţumesc mult. Rămâneţi aproape”, le-a transmis Betty White fanilor.

Acest mesaj urma să fie publicat și pe conturile de socializare ale filmului ”The Golden Girls”, pe 17 ianuarie 2022.

ADVERTISEMENT

”Ea se folosea de ocazia împlinirii a 100 de ani pentru a vă sărbători pe voi – fanii ei. Ştia cât de norocoasa era.

Ea a simţit dragostea şi nu a luat-o niciodată de-a gata”, este menționat în postarea cu mesajul video.

ADVERTISEMENT

Scurtă biografie a lui Betty White

Betty White a fost una dintre cele mai importante actrițe de la Hollywood. A primit pentru activitatea ei numeroase premii Emmy.

De exemplu, în 1975 și 1976 a primit premiul Emmy pentru rolul de cea mai bună actriță în rol secundar din ”The Mary Tyler Moore Show”.

ADVERTISEMENT

În anul 1986, a câștigat un alt premiu Emmy pentru ”The Golden Girls”, o producție americană despre patru femei în vârstă, din Miami.

Cauza morții lui Betty White

Betty White a murit pe 31 decembrie în locuința sa din Brentwood. Decesul a avut loc cu 2 săptămâni înainte de a împlini uimitoarea vârstă de 100 de ani. Cauza ar fi un accident vascular cerebral.

Pentru mulți cei care au cunoscut-o, plecarea din această lume a lui Betty White a fost un șoc. Agentul actriței a crezut că Betty White va trăi veșnic.

”Chiar dacă Betty era pe cale să împlinească 100 de ani, am crezut că va trăi pentru totdeauna”, a declarat agentul său, Jeff Witjas.

ADVERTISEMENT