Tragedie pe litoral! Un bărbat de 43 de ani s-a înecat la Costineşti

tragedie, înecat, Costineşti, deces litoral

Chiar dacă finalul de weekend nu a adus vremea aşteptată de turiştii de pe litoral, unii dintre ei s-au încumetat, totuşi, să se aventureze în apa mării. Din cauza valurilor foarte mari, salvamarii au încercat să îi ţină cât mai aproape de ţărm, dar nu toţi au fost suficient de cooperanţi. Iar marea agitată a făcut o victimă în cele din urmă, a 12-a din acest sezon estival.

DECES LITORAL. Un bărbat de 43 de ani, din Baia Mare, a murit duminică seară, înecat, după ce a fost luat de valurile puternice, iar salvamarii nu au putut interveni în timp util. Tragedia s-a petrecut în Costineşti, după ce bărbatul a trecut de zona delimitată de salvamari şi a ajuns într-o zonă periculoasă. După ce a fost scos din apă, cadrele medicale au încercat minute în şir resuscitarea, însă a fost în zadar.

DECES LITORAL. Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă spun că au fost solicitaţi duminică seară, iar intervenţia a fost făcută în cel mai scurt timp posibil. Bărbatul de 43 de ani a fost scos din apă cu stop cardio-respirator, iar decesul a fost declarat după mai multe zeci de minute în care s-a încercat resuscitarea, scrie news.ro.

Este a 12-a persoană care îşi pierde viaţa până acum pe litoral, deşi abia s-a trecut de jumătatea sezonului estival. Cifra este una foarte mare faţă de anii precedenţi, iar salvamarii avertizează turiştii să nu se aventureze, mai ales atunci când valurile sunt mari.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775
Meteo