ADVERTISEMENT
News

Deces suspect. Un bărbat a murit într-un autobuz din București

Un bărbat a decedat într-un autobuz în București, iar poliția a deschis un dosar penal de moarte suspectă.
Autor: Anca Flondor | 24.05.2021 | 14:21
Deces suspect. Un bărbat a murit într-un autobuz din București
Deces suspect. Un bărbat a murit într-un autobuz din București

Moarte suspectă în Sectorul 3 din București. Un bărbat de aproximativ 40 de ani a decedat într-un autobuz în zona Piața Delfinului, Sectorul 3.

ADVERTISEMENT

Ceilalți călători au chemat imediat ambulanța, dar medicii nu au mai putut să facă nimic. După ce l-au resuscitat au constatat decesul. Deocamdată nu se știe cauza, așa că poliția a deschis o anchetă în acest caz.

Deces suspect într-un autobuz din București

În zona Piața Delfinului din București, luni, un bărbat a murit în autobuzul 104. Acesta avea în jur de 40 de ani. Ceilalți călători au observat că nu se simte bine și au chemat imediat ambulanța.

Medicii au ajuns în scurt timp la fața locului, dar bărbatul nu a mai putut fi salvat. A fost resuscitat minute în șir, apoi medicii au constatat decesul.

ADVERTISEMENT

Pentru că nu se cunoaște cauza morții poliția a demarat o anchetă. Deocamdată s-a deschis un dosar penal de moarte suspectă. Ce s-a întâmplat cu exactitate se va afla marți. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost dus la INML pentru necropsie, iar medicii legiști vor stabili cauza decesului.

Nu a fost făcut public numele bărbatului care a decedat, luni dimineață în autobuzul 104, în zona Piața Delfinului din Sectorul 3.

Un bărbat a murit într-un tramvai din București

Din păcate au mai existat și alte cazuri ale unor persoane care au decedat în mijloacele de transport în comun. Un bărbat în vârstă de 60 de ani a murit într-un tramvai în zona Pieței Obor.

ADVERTISEMENT

Medicii care au ajuns la fața locului au stabilit că bucureșteanul suferise un infarct. Tragicul eveniment a avut loc în acest an, în luna februarie.

Deces într-un autobuz în Suceava

Un alt deces suspect într-un autobuz, în județul Suceava. Taxatoarea a observat că bărbatul avea o poziție nefirească. Inițial a crezut că doarme și a vrut să-l trezească pentru a-l întreba unde coboară.

ADVERTISEMENT

În acel moment și-a dat seama că bătrânul în vârstă de 74 de ani, murise. Autobuzul a fost oprit imediat și s-a chemat ambulanța. Medicii au constatat că acesta suferise un stop cardio-respirator.

Cazuri similare au avut loc în mai multe orașe din România.

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!