Fanatik Show

“Decît să plîngem după Bokila, mai bine mergem acasă”

În direct la FANATIK SHOW, la DigiSport 1, Cosmin Contra a vorbit despre problemele pe care le-a întîmpinat echipa şi despre plecarea lui Bokila: "În trei meciuri pe care le-am jucat acasă am...
05.08.2013 | 00:27
Decit sa plingem dupa Bokila mai bine mergem acasa

În direct la FANATIK SHOW, la DigiSport 1, Cosmin Contra a vorbit despre problemele pe care le-a întîmpinat echipa şi despre plecarea lui Bokila: “În trei meciuri pe care le-am jucat acasă am avut 30 de ocazii, cumulate. Cei care au venit încă sînt nepregătiţi, dar o să vă surprindă şi jucătorii aceştia noi. Cei doi atacanţi care au venit, au venit direct din vacanţă, abia începuseră pregătirea. Decît să plîngem după Bokila, mai bine mergem acasă. Trebuie să-i încadrăm cît mai repede pe cei nou-veniţi şi să încercăm să cîştigăm fără Bokila. Mi-e ciudă că am pierdut deja patru puncte acasă în două meciuri consecutive. În loc să avem nouă puncte, avem doar cinci”.

Contra a explicat apoi şi rezultatele cu Pandurii şi Braăov: “Pentru mine sînt două semi-eşecuri. Am avut două meciuri acasă, puteam să cîştigăm cu Pandurii, că am avut penalty în minutul 90, iar acum am avut patru bare. Dar jucăm un fotbal plăcut, ne creem ocazii, însă n-o băgăm în poartă. Dacă fotbalul e drept cu Petrolul, probabil pe viitor vom avea jumătate de ocazie şi o să batem cu 1-0. Dacă ar fi fost o repriză în care am fi jucat prost şi eram dominaţi de FC Braşov, mă declaram nemulţumit. Dar am fost echipa care a dominat, care a jucat fotbal!”.

La final, tehnicianul a discutat şi despre returul cu Vitesse: “Voi analiza meciul lui Vitesse şi ştiu că au mari probleme de lot. La meciul de azi, atacantul Reis a ieşit accidentat. Kakuta, jucătorul împrumutat de la Chelsea, nu va fi disponibil la returul de joi. Am arătat că Petrolul nu este o echipă să se apere. Vom merge în Olanda şi vom încerca să cîştigăm”, a spus tehnicianul.